Torrent Seed Hızım 0.1Kbps
-
selam dostlar
torrent kullanmakta oldukca acemiyim bir konuda yardıma ihtiyacım var
turkttorrent kullanıyorum ve ratio mu yüksek tutmak için indirdiğim dosyaları birde seed yapmam gerektiğini biliyorum
fakat bakıyorumda dosyaları indirirken herşey gayet normal çok hızlı indiriyorum ama
upload hızı sabit olarak 0.1 kbps sürekli
Gönderme sınırı Sınırsız olarak ayarlı
neden yapar fikri olan varmı?
-
Seed hızının artması için dosyanın yeteri kadar leech yapılması lazım. Yani o anda indiren kişi sayısı ile alakalı. Birilerinin dosyayı senden çekmesi gerekli. Turktorrentteki sistemi bilmiyorum ama genelde upload yapsanda yapmasanda, torrent dosyasını seed halinde tutttuğun zaman bonus puan kazanırsın ve onlar ile 1 gb, 5gb vs. upload miktarı alabilirsin. Böylece ratio oranın yüksek kalır.
GusFring tarafından 05/Ağu/12 19:57 tarihinde düzenlenmiştir -
belki senin torrentleri kimse çekmediği için upload da yapmıyorsundur
-
anladım, o zaman kendi arşivimden güncel birşeyler seed etmem lazım sanırım
-
Limitless bunu yazdı
selam dostlar
torrent kullanmakta oldukca acemiyim bir konuda yardıma ihtiyacım var
turkttorrent kullanıyorum ve ratio mu yüksek tutmak için indirdiğim dosyaları birde seed yapmam gerektiğini biliyorum
fakat bakıyorumda dosyaları indirirken herşey gayet normal çok hızlı indiriyorum ama
upload hızı sabit olarak 0.1 kbps sürekli
Gönderme sınırı Sınırsız olarak ayarlı
neden yapar fikri olan varmı?
Ratio Master ile kademeli olarak hızını arttırıp 4-5 saniye içiersinde yapman gerek uploadu yap. Kolay fake yapılan bir site. Bu arada opera da cevap yazamıyorum. -
Upload yapmaya çalıştığın dosyayı çok fazla gönderen ve çok az indiren varsa öyle olabilir normaldir.Seedbox desteği varsa bi torrentte senin göndermen bi hayli zor olur.