folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Torrent Seed Olayı Hakkında Bir Soru

Torrent Seed Olayı Hakkında Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

selam müridler,

bir film seedleyip bitturk'teki ratiomu yükselteceğim diyelim. filmi indirmeden nasıl yapabilirim bunu?

bilgisayarımdaki herhangi bir filmin torrent halini seedleyince yükselmiyor doğal olarak. sitedeki torrent dosyasını seedlemem lazım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pegasus
    Pegasus's avatar
    Erkek

torrent siteye yuklersen olabilir veya altın işaretli dosyaları indirip seed edebilirsin. veya bonus puanın varsa upload satın alabilirsin. eger ration cok dusukse sana 3 gün için seedbox verebilirim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Erkek
    Hacı bilgisayarında ki film bittiurkte verilen film ile aynıysa o torrentı indirip bilgisayarında ki filmin yolunu gösterdiğinde download etmeden seede geçecektir zaten client.Ben nasıl sahte upload yaparım diyorsan bu istediğin şekilde yaparsan banlanırsın hemen.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Pegasus bunu yazdı:
    -----------------------------

torrent siteye yuklersen olabilir veya altın işaretli dosyaları indirip seed edebilirsin. veya bonus puanın varsa upload satın alabilirsin. eger ration cok dusukse sana 3 gün için seedbox verebilirim

arkadasa katiliyorum. Ama ratio arttirmak icin en etkili yol seedbox..yada vps..oyle yaparsan manyak uploadin olur.. Hocam, seedbox u nerden aldiniz ?

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

ayni filmi ayni kalitede ayni boyutta baska bi yerden bul,daha sonra ratio yükseltmek istedigin sitede,o torrentin ismini birebir kopyala.indirecegin torrent ve sendeki dosya,isim'de dahil uyusmasi lazim..

edit: seedbox vps server vs. kisa süre icinde olsa süperdir,yoksa TL'de barinamazdim..

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

anlatamadım sanırım. başka bir yerden de olsa dosyayı indirip zaman kaybetmek istemiyorum.

cevap yazan herkese teşekkürler.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

anlatamadım sanırım. başka bir yerden de olsa dosyayı indirip zaman kaybetmek istemiyorum.

İstiyorsan benim dedicated makinada seed manyağı yapayım hesabını?

Pm den msn adresini gönderirsen konuşuruz ;)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

bilgisayarındaki dosyanın torrentini oluşturup paylaşıcaksın.

Toplam Hit: 1542 Toplam Mesaj: 8