Torrent Seed Olayı Hakkında Bir Soru
-
selam müridler,
bir film seedleyip bitturk'teki ratiomu yükselteceğim diyelim. filmi indirmeden nasıl yapabilirim bunu?
bilgisayarımdaki herhangi bir filmin torrent halini seedleyince yükselmiyor doğal olarak. sitedeki torrent dosyasını seedlemem lazım.
-
torrent siteye yuklersen olabilir veya altın işaretli dosyaları indirip seed edebilirsin. veya bonus puanın varsa upload satın alabilirsin. eger ration cok dusukse sana 3 gün için seedbox verebilirim
-
Hacı bilgisayarında ki film bittiurkte verilen film ile aynıysa o torrentı indirip bilgisayarında ki filmin yolunu gösterdiğinde download etmeden seede geçecektir zaten client.Ben nasıl sahte upload yaparım diyorsan bu istediğin şekilde yaparsan banlanırsın hemen.
-
Pegasus bunu yazdı:
-----------------------------torrent siteye yuklersen olabilir veya altın işaretli dosyaları indirip seed edebilirsin. veya bonus puanın varsa upload satın alabilirsin. eger ration cok dusukse sana 3 gün için seedbox verebilirim
-----------------------------
arkadasa katiliyorum. Ama ratio arttirmak icin en etkili yol seedbox..yada vps..oyle yaparsan manyak uploadin olur.. Hocam, seedbox u nerden aldiniz ? -
ayni filmi ayni kalitede ayni boyutta baska bi yerden bul,daha sonra ratio yükseltmek istedigin sitede,o torrentin ismini birebir kopyala.indirecegin torrent ve sendeki dosya,isim'de dahil uyusmasi lazim..
edit: seedbox vps server vs. kisa süre icinde olsa süperdir,yoksa TL'de barinamazdim..
-
anlatamadım sanırım. başka bir yerden de olsa dosyayı indirip zaman kaybetmek istemiyorum.
cevap yazan herkese teşekkürler.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
anlatamadım sanırım. başka bir yerden de olsa dosyayı indirip zaman kaybetmek istemiyorum.
-----------------------------İstiyorsan benim dedicated makinada seed manyağı yapayım hesabını?
Pm den msn adresini gönderirsen konuşuruz ;)
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------bilgisayarındaki dosyanın torrentini oluşturup paylaşıcaksın.