Torrent Siteleri
-
Üye alımı acık torrent siteleri lazım muridler
-
TürkTorrent.Biz
-
Arno bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hacı www.torrent-ultra.com bu sitede dizi program film oyun vb gibi bir cok paylaşımlar oluyor
sitenin hoşuma giden tarafı dizileri kaliteli bir sunum olarak ilk www.torrent-ultra.com sunmaları
üyelikleri acık
ayrıca referans olarak beni yazarsan hacı havam olur la :)
www.torrent-ultra.com
-
müzik,şarkı ve konserlerin bulunduğu torrent siteleri biliyormusunuz ?
-
btracs.com
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
Arno bunu yazdı:
-----------------------------hacı www.torrent-ultra.com bu sitede dizi program film oyun vb gibi bir cok paylaşımlar oluyor
sitenin hoşuma giden tarafı dizileri kaliteli bir sunum olarak ilk www.torrent-ultra.com sunmaları
üyelikleri acık
www.torrent-ultra.com
-----------------------------hacım amma yapmışsın ha :D site açılalı ne kadar oldu sanki :D dün bir bugün 2.
-
sezoo bunu yazdı:
Foxxxxxx bunu yazdı:
Arno bunu yazdı:
üyelikleri acık
www.torrent-ultra.com
-----------------------------hacım amma yapmışsın ha :D site açılalı ne kadar oldu sanki :D dün bir bugün 2.
-----------------------------site acılalı cok olmadı dfakat ripciler başka torrentte ilk sunum yapan insanlardı gir bak ne zaman sunumlar oluyor dizi konusunda kaliteli ve hızlılar