Torrent Sitelerinde Üyeliği Olanlar....
-
Selam hocalar Arşivime Bazı Sevdiğim Sanatçıların Konserlerini eklemek İstiyorum Sizlerden Ricam Torrent Sitelerinde Olan üyeliğinizden aratmanız ve Konserleri İstediğim Özellikteyse Bana Atmanız...
Özellikler:
2006 Yılından sora çıkan Konserler
Yaklaşık 50 dakakdan fazla olsun...(Bazıalrı Yanııltıyor Konserden sadece bir Şarkı Çekip Konser Diye kitliyor)
Hd Görüntüsü Olsun
Kaç mb,gb Olduğu Önemli değil...(Fazlada olmasında :D 6-7 gb gibi :/)
Sanatçılar:Evanescence,Rihanna,Metallica,Lady gaga,Britney Spears (Bunlar gibi Sanatçılar)İyi günler...
-
o arşivi dvd'ye çekip yollasana kanka hakkıdır
-
Ben hiç yoktan bazı şeylerin peşinde uraşıyorum kanky senin gibi hep yarın konuşam yarın hallederiz demirem :W
-
upppp :|
-
HD olsun diyorsun, 5-6 gb küçük olsun diyorsun da zaten en küçük hd konserler 4 gb. Mesela şimdi metallica konseri seed ediyorum. 8 gb. Site adresi hd-bits.ro ama üyelikler kapalı. Davetiyem yok. bit-hdtv.com da da metallica konserleri var. 700 mb lık da gördüm şimdi.
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
HD olsun diyorsun, 5-6 gb küçük olsun diyorsun da zaten en küçük hd konserler 4 gb. Mesela şimdi metallica konseri seed ediyorum. 8 gb. Site adresi hd-bits.ro ama üyelikler kapalı. Davetiyem yok. bit-hdtv.com da da metallica konserleri var. 700 mb lık da gördüm şimdi.
-----------------------------Hocam Görüntüsü hd Olsun Diyorum evet ama gidipde 6-7 gb lik video olsun demiyorum :| Olucaksa 2-4 arası bişi olsun ki çabuk çekebileyim :|
Hd Rihanna konserler indirdim evanescence indirdim hiç öle en küçüğü 5-6 görmedim gayet 1-2-3 gb yede var :| -
up