folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Torrent Sitesi Hakkında

Torrent Sitesi Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Elimde trtorrent.net domaini var. 

2012-06-17 tarihinde 1 yıllık kaydetmiştim satarım düşüncesiyle ama sonradan bu düşünceden vazgeçtim ve uzatmayı düşünüyorum. Ancak bitturk leechturk gibi bir script kurmak benim için oldukça masraflı olacağından buna torrent paylaşımı yapabileceğim bir blog ya da torrent arama scripti kurmak istiyorum. Sizce hangisi daha mantıklı olur?

Son bir şey daha sorayım. Eğer torrent arama scripti kurudğumu varsayarsak atıyorum site üzerinden birisi Lord of the Rings sorgusunu aradığı zaman zamunda.net üyeliğimle site ya da script üzerinden login olup buradan Lord of the Rings torrent dosyasını çağırabilir miyim? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

Torrent trackeri yap. Aklına başka fikir sokma. Blog tarzını kesinlikle önermiyorum."Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer"

Arama sistemin de ise kendi passkey in üzerinden indirteceksen sitelerden %90 ban yersin bir dosyayı yüzlerce kez indirmekten.

Blogta da aynısı geçerli.

Eğer bu işi uzun soluklu düşünüyorum , para kazanıcam diyorsan tracker kurmalısın. Ücretsiz trackerlar var.

Templateshares kurucam illa dersen de ben sana warezini veririm , ama bir süre sonra lisanslamak zorundasın. Xam kontrol ediyordu önceden şimdi durum nedir bilmiyorum.

Anarsistherif...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam blog falan uğraşma hiç.Kendi üyeliğin için Huerfanos  adlı arkadaşın dedikleri aynen geçerli. Bence tracker kur, birsürü free tracker scriptleri var.Hatta çoğu kaliteli private trackerlar da free olanları kullanıyor ts kullanan bi bizim türkler.

PHP biliyorsan http://sourceforge.net/projects/nexusphp/

bunu kullan çok güzel bir arayüzü de var. Bide sağlam bi seedboz al 3-4 aylığına site üye çekene kadar kendin sun seedboxtan. Hızı iyi kişiler üye olunca bişiler şekillenir zaten.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam blog falan uğraşma hiç.Kendi üyeliğin için Huerfanos  adlı arkadaşın dedikleri aynen geçerli. Bence tracker kur, birsürü free tracker scriptleri var.Hatta çoğu kaliteli private trackerlar da free olanları kullanıyor ts kullanan bi bizim türkler.

bunu kullan çok güzel bir arayüzü de var. Bide sağlam bi seedboz al 3-4 aylığına site üye çekene kadar kendin sun seedboxtan. Hızı iyi kişiler üye olunca bişiler şekillenir zaten.

nexus dışında , xbtit de gayet kullanışlıdır. tbdev , gazelle. Ama üyelerinle içli dışlı olacaksan ts kuracaksın hocu.

Bi çinli bi hollandalı yakaladın mı sunum işi kolaylaşır , ki 3-4 hafta içinde illa geliyor hızı yüksek olan bi kaç kişi.

Anarsistherif...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam ben şimdi bu seedbox olayına biraz yabancıyım da bunun mantığı nedir tam olarak? vps gibi falan mı yoksa bambaşka bir şey mi?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam ben şimdi bu seedbox olayına biraz yabancıyım da bunun mantığı nedir tam olarak? vps gibi falan mı yoksa bambaşka bir şey mi?

Vps gibi 

Anarsistherif...
Toplam Hit: 926 Toplam Mesaj: 6