Torrent Sitesi Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

Malum bildiğiniz gibi güzel bir belgesel sitesine başladım kar amacı gütmeden, reklamsız, popupsuz ama kaynak bulmakta güçlük çekiyorum turktorrent.cc' den çekiyorum genellikle onlarda 360p ve 480p oluyor ve ister istemez görüntünün tadı tuzu kaçıyor var mı arşivi geniş, seed oranları yüksek ve özellikle vps kabul eden torrent siteleri.

Varsa davetiye ile birlikte gönderirse süper olur. Bende karşılığında davetiye gönderenlere turktorrent.cc davetiyesi gönderebilirim.

Davetiyeleri herkese göndermek isterdim ama malum sınırlı o yüzden öncelikli olarak davetiye gönderenlere ardından kalanları ise burada dağıtırım...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Kickass.to gerisi hikaye. Alt yaziyida gomer isi baglarsın.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Sen bi derya arıyosun :)

http://www.tahribat.com/Forum-Direk-Linkten-Cesitli-Paylasimlar-2-195420/

linkte 3-5 tane bişeyler var işine yararsa direk indirirsin. Hatta download linklerini de verebilirsin istersen kafana göre takıl.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

yazını koumadım konu başlığından anladığım kadarıyla piratebay 'i arıyorsun sen.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

aslında tek siteye baglı kalmak degilde bir çok siteden çekmek daha güzel bence

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

@NoToLeRaNcE

Teşekkür ederim öneri için ama ilk başta altyazılı belgesel düşünmüyorum ki piyasa da belgesellere yapılan altyazı çok az. Kimse belgesel izlemiyor sanki :)

@kazasker1

Teşekkür ederim çekip upload edeyim.

@DrKill

Yok hocam sen çok yanlış gelmişsin TürkTorret siteleri lazım onun dışında zamunda işimi fazlasıyla görüyor zaten.

@ElizaBeTH

Aynen tek bir kaynağa kalmak istemiyorum youtube, vk, turktorrent üzerinden çekiyorum bir kaç kaynak daha olsa hele birde HD paylaşım yapsa süper olur ama bulamadım henüz...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prodhiphop
    prodhiphop's avatar
    Erkek

Hocam bugüne dek zamunda'da bir tane sakat link görmedim hepsi kaliteli torrentler aradığın var mıdır bilmem ama bozuk torrent asla çıkmaz fakat ne yazık ki üyeliğim yok şu an o konuda yardımcı olamayacağım.

Yok olmak evrene yapabileceğimiz en büyük iyilik.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek

iptorrents yıllardır kullanırım her türlü oyun film program dizi ne istersen bulabilirsin linkleri falan gayet kaliteli.. ama üye olmada biraz problem var davet usulü bende şu anda davetiye kalmadı eğer davetiye verirlerse (ratio ya göre veriyolar) sana paslarım. 

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheLaz
    TheLaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Zamunda.net

[URL=https://datesnow.life]Verified Women[/URL]
Toplam Hit: 1033 Toplam Mesaj: 9