Torrent Sitesi Ratio Hakkında
-
Arkadaşlar Merhaba,
GFXPEERS sitesinde üyeliğim var ama ratio puanım çok düşük olduğu için bir kaç banlanmıştım.. Şu an yeni üyeliğim var ve yeni dosyalar çekmek istiyorum fakat ratio'm çok düşük olduğu için şutlanmam çok yüksek ihtimal.. Ratio'yu yükseltmek için insanlarla paylaşmak istiyorum ama malesef adil kullanım kotası boynumuzu büküyor.. Nasıl bir yol izlemem lazım bu ratio'yu yükseltmem için.. ratiomaster gibi uygulamalar var .. Fikir ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
-
15 liraya VDS al. Sonra çok hit alan bir torrent indir seed'te bırak.
-
1 aylik seedbox isini gorur hocam. Ne yazik ki memlekette torrenti seed etmek icin birakiyon 10 20 kb up yapiyor -_-
-
Ratiomaster uygulamasından sebep, fake Upload yüzünden Türkiye ip banli siteler mevcut. Ulke olarak adimizi kotuye cikarmayin lutfen. Madem işini gören bir site, arkadaşların dediği gibi seedbox vb bişey al.
-
para vermek istemiyorsan veya kısa bir süre ratio kasmak istiyorsan microsoft azure ye bak derim. 3 ay beleşti eskiden.
Dediğin siteyi bilmiyorum, eğer hayvan gibi down,seed yapıyorlar ise azure nin free paketi yetmeyebilir ancak orta halli bir ortam varsa azure ile bile ratio kasabilirsin.
-
cenk88 bunu yazdı
Ratiomaster uygulamasından sebep, fake Upload yüzünden Türkiye ip banli siteler mevcut. Ulke olarak adimizi kotuye cikarmayin lutfen. Madem işini gören bir site, arkadaşların dediği gibi seedbox vb bişey al.
El ele tutuşup kırlarda da koşalım mı hocam...
Herkese fikir ve cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar..
-
tam adres nedir üyelik alımı varsa üye olalım