Torrent Sorum Var
-
http://thepiratebay.se/torrent/6603456/Sleepers.1996.720p.BRRiP.x264.AAC%285.1%29.mkv-Zen_Bud
Buradan bu fılmı ındırıyorum fakat sanırım INGILIZCE ...
Bunun Türkce dıl dosyasını enrden bulabılırım? Ve ındırdıkten sonra nasıl turkceleştırebılırım?Bana bu konuda yardımcı ourmusunuz? Torrent konusunda hıc bılgım yok ama sınırsız ınternetım var :D
MOD: KONULARI ILGILI KATEGORILERE ACALIM
-
Çok zor bulursun türkçe ses dosyasını, türk torrent sitelerini araştır türkçe dublajı varsa onu indirirsin, ama sadece türkçe ses dosyasını bulmak bana göre imkansız gibi,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Çok zor bulursun türkçe ses dosyasını, türk torrent sitelerini araştır türkçe dublajı varsa onu indirirsin, ama sadece türkçe ses dosyasını bulmak bana göre imkansız gibi,
-----------------------------torrent pirimiz cvp verdiyse dinle onu
edit: hala o arşiv aklımda müdür :| -
http://sharebus.com/index.php?showtopic=650715&hl=Sleepers
Dene istersen. Uyar uymaz yorum yapamıyorum.
-
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Çok zor bulursun türkçe ses dosyasını, türk torrent sitelerini araştır türkçe dublajı varsa onu indirirsin, ama sadece türkçe ses dosyasını bulmak bana göre imkansız gibi,
edit: hala o arşiv aklımda müdür :|
-----------------------------Senin gördüğün dağın görünen kısmı, :)
Ayrıca konuyu açan arkdaş, senkron sorunuda olur uygun dublajı bulsan bile indirdiğin dosya ile aynı olması lazım ses dosyasının, yav hem orijinal dili dururken dublajlı film mi izlenir allah aşkına,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------aliyk bunu yazdı:
Ayrıca konuyu açan arkdaş, senkron sorunuda olur uygun dublajı bulsan bile indirdiğin dosya ile aynı olması lazım ses dosyasının, yav hem orijinal dili dururken dublajlı film mi izlenir allah aşkına,
-----------------------------Hoca orjınal ıngılızce bılmıyorsak nasıl ızlıcez :D
-
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------aliyk bunu yazdı:
-----------------------------Hoca orjınal ıngılızce bılmıyorsak nasıl ızlıcez :D
-----------------------------Türkçe alt yazı ile,
-
Onu nerden buluruz hocam?
-
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------Onu nerden buluruz hocam?
-----------------------------Altyazıları http://divxplanet.com/index.php adresinden bulabilirsin dikkat etmen gereken tek şey indirdiğin filmin adı ile türkçe alt yazısının adı aynı olmalı ve aynı klasörde olmalı, biraz araştırma ve kurcalama ile çok rahat bulursun aradıklarını merak ettiklerini,
-
divxplanet.com dan bulursun turkcealtyazi.org' dan bulursun ama divxplanet in arşivi daha sağlamdır.
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------divxplanet.com dan bulursun turkcealtyazi.org' dan bulursun ama divxplanet in arşivi daha sağlamdır.
-----------------------------