Torrent Sorun / %100 Tamamlandı Fakat Dosya Uzantısı Halen "Fb!" :S
-
Fake upload değil olamaz da zaten.. Neden derseniz aXXo'nun orjinal hesabından ulaştım linke.Yani %100 aXXo uploadı.Eee zaten bu adamı bilen bilir.. Torrent teki en kaliteli paylaşımları ilk o yapar artık nerden buluyorsa bugün vizyona giren bir filmin dvdsini kodumun adamı :D
Her neyse.. Download %100 oldu hatta 1saat kadarda seederlık yaptım :D önceden torrentlerimi flashgetle çekerdim bunu utorrent la çektim acaba ondan mıdır ; Filmi tamamen indirdim ama uzantısı halen torrent gözüküyo bilinen uzantıları gizleme dedim ve sonundaki fb!'yi sildim .avi'si kaldı ama halen açmıyor filmi :S Ne yapmam lazım ilk defa başıma geliyo bunca yıldır torrent çekerim şaştım kaldım :S -
resident evil 3 fln mı çektiğin , re3 se emuleden 2 tane çekim yaptım 2 side fiyasko oldu :) bu arada Unseen rlz ;) axxo sux
-
yok yaa resident evili şu sıralar aXXo da upload etse inanmam zaten o kadar değil derim :)Çünkü iyi hasılat yapması muhtemel filmlerin dvdsi çok geç düşüyo nete bi kaç istisna hariç mesela en geç transformers çıktı arkadaş elezığda 4ay önce izlemiş dvdripi nete 2-3 hafta önce düştü..
Requiem for a Dream'in yeni sürümü çıkmış bi aralar jurassic park ve son bildiğim 300 spartalıda olduğu gibi... O tabiri başka upload ettiği filmler için kullandım.Mesela "war 2007" amerikada sinemada gösterime girdi 2gün sonra aXXo nun sitesinden indirim yabancı dilimin el verdiği kadarıyla izledim.Şok olmuştum :S
Toplam Hit: 2105 Toplam Mesaj: 3