Torrent Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

işyerinde torrent engelli olduğu için torrent ten hiç bir şey indiremiyorum modeme vs erişebilme imkanım yok bu sorunu nasıl aşarım bilgisi olan varmı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

bir bilen yokmu acaba

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

ssh tunneling

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mali0
    mali0's avatar
    Erkek

bizim yurttada engelli bir bilen şuna bi el atsın ya valla çok makbule geçer

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    torrent nasıl engellenir olsa olsa port engellerler bunu aşmak için açık olan portarı denemek lazım bi siteye girince sana açık portları tarayıp veriyordu sanırım ama dur bi dakika modemden port açmayınca da yine indirme yapılailiyordu harbi nasıl engelleniyor o halde önce buna bakalım bi engelleyebilirsem engellim sonra kendi kendimi aşmaya çalışayım. evet insanın kendiyle yarışması böyle bir şey olsa gerek :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

sağlam bir filtreleme kullanıyorsa şirket "websense" gibi aşman imkansız gibi bişey.

yurtlarda torrent kullanmak çok zor hatta imkansız denecek düzeyde. bizim yurtlarda çok deneyen oldu. hatta olmuştur. ancak başarılı olan çıkmış değil.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Sen aşamazsın iş yerin nereyde ben uğrar hallederim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

ünv de var aynı şey ... hf fs wupload felan hiç birine girilemiyor (proxy siteleri dahil) ... torrentten bi film indirim dedim oda olmuyor ... torrenti kurtarabilen olursa benimde işime yaricak bu yüzden UP :) ...

valar morghulis ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

torrent için bi çözüm buldum galiba ama daha denemedim yöntem şu şekilde :

öncelikle torrenti bilgisayarına indir (linki kullanarakda halledebilirsin ama ben başaramadım) ...

sonra bitlet.org  sitesine(online torrent client  ,  browser üzerinden indirme yapılıomuş bu yöntemle) girip "select local torrent" ile pc ne indirdiğin torrenti seç ... sonrası kendiliğinden geliyor ...

ben okulda siteye girdim(yasaklı değildi) ama link kullanarak denedim yöntemi başaramadım(herhalde linki yanlış aldım) ... 

şimdi torrenti pc e indirip göstererek denedim sonuç : indirmeye başladı :) ... ama evde ufak bi kota sorunumuz olduğu için iptal ettim ...

neyse umarım işine yarar ...

valar morghulis ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

alakasız ama bu torrentde indirme sınırımı var bittürk e üyeyim indirme limitin odldu dosya yükle diyo dosya yükleyecek yetkiniz yok diyo :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

alakasız ama bu torrentde indirme sınırımı var bittürk e üyeyim indirme limitin odldu dosya yükle diyo dosya yükleyecek yetkiniz yok diyo :D

-----------------------------

onlarda ratio var diye biliyorum ... sırf download yapanlara iiy gözle bakmıolar ... benim böyle bi sitede üyeliğim vardı mesela okuldan bi arkadaşım " bana acil ******** üyeliği lazım " demişti bende kendi üyeliğimi vermiştim ... adam sadece download yapmış ratioyu mahvetmiş hesapta silinmiş :S ...

valar morghulis ...
Toplam Hit: 2561 Toplam Mesaj: 11