folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Torrent Te Gizlilik Bitblinder

Torrent Te Gizlilik Bitblinder

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

İnternet üzerinde gizliliğinizi korumak kolay bir iş değil. Girdiğiniz hemen her web sitesi size ait bilgileri kaydediyor, IP adresiniz hemen herkes tarafından görülebiliyor. İnternet üzerinde gizliliği sağlamak ancak özel yazılımlar sayesinde ileri seviye kullanıcılar için mümkün. Konu torrent olunca durum daha da vahim. Eğer bir VPN hizmeti kullanmıyorsanız torrent ile dosya paylaşırken kişisel gizlilikten söz etmek mümkün değil. Fakat yeni hazırlanan bir proje torrent ve gizliliği aynı cümle içinde kullanmayı mümkün kılacak.

BitBlinder, çoklu platform desteğine sahip bir proje. Sadece torrent ile dosya paylaşırken değil, internet üzerindeki tüm aktiviteleriniz esnasında IP adresinizi saklama özelliğine sahip. Kendi P2P ağına sahip olan olan BitBlinder, kendi paylaştığınız bağlantı miktarı kadar gizli bağlantı miktarına erişebilmenizi sağlıyor. Yani bağlantınızın bir kısmını diğer BitBlinder kullanıcıları ile paylaşmak durumundasınız. Bunu tercih etmeyenler dosya paylaşımlarında gizliliği sağlamak için ek ücret ödeyerek bu hizmeti alabilirler.

tahmin ettiğiniz gibi yazı çalıntı.

bu programı kullanan var mı ? yorumları nelerdir ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

beyler btjunkie de adam şöyle bişey yazmış utorrent kullanıyorum . torrenti listeye ekleyince durduruyorum. trackerları siliyorum ve ondan sonra indirmeye başlıyorum . sizce bu yöntem işe yarar mı ? 

son zamanlarda binlerce kişiye torent vb programlardan film mp3 indirdikleri için mahkeme celpleri gelmiş avukatlık bürolarından şu parayı ödeyin yoksa mahkemeye gideriz gibisinden tehtitler. nedir bu torrent te tam gizlilik olayı. nasıl sağlarız bunu ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    torrentte bildigim kadariyla paket veriler zaten sıfreleniyordu. Ama ip adresi görünüyor tabi.. Su son zamanlarda basimizin agrimamasi icin almanlardan uzak durun :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Bulgarlara takıl. :)

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sceneaccess veya feedthe gibi üye olması zor sitelerdeysen sorun olacağını düşünmüyorum. Kesinlikle public tracker kullanmayın.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
Toplam Hit: 1259 Toplam Mesaj: 5