Torrent Yardim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

arkadaşlar hiç bir yerde bulamadım çalışan hızlı torrent.isohunttan çekiyordum %53 de kaldı 1.14 gb gitti.başka biri microsoft flight simulator 2004 century paylaşırsanız çok sevinirim.

ya da bu takılan torrente yapılacak bir şey var mı?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFly.
    BaBe
    BaBe's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

güvenli internet diyor girmiyor.napcaz ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

bazen bendede oluyor kaynak bulunmamasından veya erişim hatasından kaynaklanıyor

pc kapatıp aç, veya torrent programını kapat modeme reset at tekrar dene

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Abim hastası bu oyunun hususi neler aldı bunu oynamak için kaç kere indirdim koca oyunu 8 gb mı neydi

Benimde oynamışlığım var zevkli oyun :D

dyrnade tarafından 13/Ağu/12 14:58 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı

bazen bendede oluyor kaynak bulunmamasından veya erişim hatasından kaynaklanıyor

pc kapatıp aç, veya torrent programını kapat modeme reset at tekrar dene

olmadı hocam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

güvenli internet diyor girmiyor.napcaz ?

proxy ile girdim siteye indirme linkine bastım indirmeye başlarken proxyi kapattım normal çeksin diye 137k b ile çekiyor şimdi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

...Deyince bende bir davetiye zinciri kopuyor konuda dedim...

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

o nasıl bi istek başlığıdır aman Yarabbii :D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek
    1-618-GR bunu yazdı

...Deyince bende bir davetiye zinciri kopuyor konuda dedim...

ben de bu ümitle girdim konuya. :/

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

ms flight simulator 2004 torrentı atabilirim fakat century ile arasında fark var mı yok mu bilmiyorum.

zamunda torrentı http://s2.dosya.tc/server18/TVVidA/MicrosoftFlightSimulator2004.rar.html

Toplam Hit: 1367 Toplam Mesaj: 11