Torrentle İlgili
-
Daha yeni yeni Torrent kullanmaya balşadım. Kafam bişiye takıldı, mesela zamunda gibi büyük sitelerden torrent dosyalarını biz indirsek örneğin, Zamundatorrent.com gibi bir site açıp oraya uplasak aynı seed ve leech ten yararlanırlar mı, bizim siteden indirenler?
eğer yararlanamazsa, bunu zamunda nasıl engelliyor? sonuçta torrent dosyası üzerinde aynı trackerlar olmayacak mı?
Eğer yararlanıyorsa, niye zamunda üyeliklere kapatıyor, yada diğer siteler davetiye usulu çalışıyor?
-
yararlanıyor..
ama diğer sitelerde ratio oranı var.
zamunda'nın öyle bi kaygısı yok..
3tb olmuş download 190gb upload hala TİK yok..
ekleme : torrentfilmindir.com :D satıyım hemen :P aç siteni.
üyesizlere dvdrip üye olanlara 720 1080p :D
-
hocam elimde leectürk torrenti var çekemiyorum ama torrentler sorunsuz :(
-
üyelikli olanları öyle yapamazsınız sonuçta o torrent dosyalarının içinde bi hash numarası var (o ne ya) üyelere özel olduğundan dolayı o dosyalar herkes onları kullanamaz. Ama diğer sitelerde yani üyeliksiz sitelerde publicdir istediğin dosyayı istediğine ver yani
-
yani barış ozaman, bu isohunt gibi üyeliksiz sitelerde zamundadan falan alıp uplıyor olabilirler değil mi?
Barış aslında aklıma yavaştan yatıyor bi site açmak, ama uğraşacak o kadar şey varken :D kendi bloguma bile uğraşamıyorum :D -
baskasının şeyiyle niye uğraşıyon ki adamların kendi arama motorları var zaten bunun yerine türk trackerlerine destek verseniz de biraz gelişseler olmaz mı