folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Torrentleech Davetiyesi Arıyorum (Ücretli)

Torrentleech Davetiyesi Arıyorum (Ücretli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar makul ücret olmak şartıyla veya bir önceki açtıgım konuda bulunan Jabra bluetooth kulaklık karşılıgı satılık torrentleech davetiyesi ve bu konuda destek vericek arkadaş  arıyorum.Hayrına verirseniz tabi çok memnun kalırım :) Teşekkürler saygılar

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    valla bırı banada verse  cok makbul gecer  yaw

kontra bisiklet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Torrent ustası arkadaşımız konunu görünce cevabını verecektir. Benimde tl hesabımı o sağlamıştı bana.

Başkasının hesabını kullanıyordum, sağolsun davetiye yollayarak halletmişti. Zaten yakın bir zaman önce yıl dönümü nedeniyle beleşe üyelik dağıtmıştı tl sitesi. Onunda haberini vermişti forumda ama sanırım kimse kaile almadı :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    torrrentinvite.com u dene hocam, orada trade işleri çok dönüyo veya trade siteleri bulmaya çaliş, ayrıca TL de invite atmak güven özveri ve tecrübe ister, banlanırsan sana invite atan kişininde başını yakarsın , millet senden başka sitelerden (taşaklı olcak) ratio kanıtı ister 

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arena-tr,bitturk,isohunt,mininova bide bi tracker daha vardı hatırlamıyorum bunlar yetiyo

DOM..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    Demonoid hesabım var ama tl arıyorum işte torrrentinvite.com  adresi tam olarak ne işe yarıyor

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
Toplam Hit: 931 Toplam Mesaj: 6