Torrentleech Davetiyesi Olan Var Mı?
-
Varsa cok makbule gececek beyler, teşekkürler...
-
http://www.torrentz.com/ :'(
-
Rene Hocam bildiğim kadarı ile normal userlara artık davetiye vermiyolar... Eskiden belli bi oranın üstüne çıkınca veriyodu..
Şifreyi 20 kişi kullanıoz zaten istersen pm ile atayım sana :D
-
Noeldir vsdir verirler diye bekledim ben de ama konuştum arkadaşımla, normal kullanıcıya 1 davetiye veriliyormuş,
ondan sonra başka şansın yok. Malın birine gitti çok çok önceden o davetiyede, fake upload yapıp banlattı gül gibi hesabı.
Edit: Oran: 1.695 Gönderilen: 1.12 TB İndirilen: 678.98 GB Slotlar: Sınırsız slotlar
Alınteri, göz nuru. Fake upload'a hayır :))
-
Mc_cO_By bunu yazdı:
-----------------------------Noeldir vsdir verirler diye bekledim ben de ama konuştum arkadaşımla, normal kullanıcıya 1 davetiye veriliyormuş,
ondan sonra başka şansın yok. Malın birine gitti çok çok önceden o davetiyede, fake upload yapıp banlattı gül gibi hesabı.
-----------------------------Allah Allah..
Ben niye yakalanmadım hala bilmiyorum :D
Hoşgeldiniz, ****** [Çıkış]
Oran: 0.981 Gönderilen: 529.32 GB İndirilen: 539.59 GB Slotlar: Sınırsız slotlarAlayı fake upload :D
-
2007`den beri bu forumda aradığım davetiye :)
Eski banlanmış üyeliğimden sonra yeni üyeliğimi alalı 1 2 hafta oldu.
Hocam bu davetiyeyi sana sağlayacak bir kişi tanıyorum ama elinde halen davetiye var mı bilgim yok... Erken yattı bursa`ya gelecekmiş :)
Zaten kendisi konuyu görünce cevap yazacaktır mutlaka.
-
TorrentLeech (TL)'de normal userlara davetiye verilmez hocam,
Power User (25 GB yükleme, 4 haftalık üyelik, 1.05 ratio) ve üstü sınıfa davetiye verilmektedir ama bunun belli bir sistematiği yoktur. TL yöneticileri kafalarına göre kişileri seçmektedir.Kesin davetiyenin tek yolu Vip üyeliktir.Üye olmayan birinin paypal ile ödeme yapıp vip üye olması söz konusu değildir.Vip üye olabilmeniz için önce üye olmanız gerekmektedir.
Adamların sitesinde yazıyor bu ben türkçeye çevirdim..
ps: muhaha daha yatmadım CoLin,buralardayım :)Pm attım reneye onada bi davetiye ayarlıcaz inşallah şimdilik benim üyeliği salladım.. -
Uzun zamandır bende arıyorum TL davetiyesi ama bir türlü bulamadım yardımcı olacak arkadaş umarım vardır...
-
kivanckucuk bunu yazdı:
-----------------------------
Uzun zamandır bende arıyorum TL davetiyesi ama bir türlü bulamadım yardımcı olacak arkadaş umarım vardır...
-----------------------------hocam konu bundan tam 360 gun 7 saat önce mesaj almış.. 1 senelik konu hortlatılır mı? :D
bu arada davetiyesi olan varsa ben de istiom.. :D Hesap banlandı :D
-
Zoktrip gördünmü hortlatmak lazımmış. Yeni konu açmaktansa varolan konuya yazmak daha iyi değil mi ?
Hem tahribattanda bulamzsak bu davetiyeyi başka biyerden bulamayız.
Siteye yeni üye oldum sayılır ama şimdiden bağımlı oldum ....