Torrentleech Takas
-
arkadaslar karagarga davetiye ariyorum,karsiliginda TL hesap verebilirim.tesekur..
-
Edit=R10 lada takas edebiliriz...
-
bende karagargayi merak ediyorum. ama karsiliginda verecek bisey yok :)
genede davetiye gondermek isteyen olursa sevinirim :)
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
bende karagargayi merak ediyorum. ama karsiliginda verecek bisey yok :)
genede davetiye gondermek isteyen olursa sevinirim :)
-----------------------------karagarga klasik film sunumu yapan bir tracker. Eski filmler var işte. Onun yerine cinemageddon da kullanabilirsiniz.
-
irc kanalında takılmayı dene ben ordan almıştım hemde hiç öyle bana davetiye gönderin falan dilenmedim gittim s.a,a.s..nedir bu tracker ne ayak gibisinden sorular sordum op bana sana ne lazım dedi kült filmlere yönelik bir tracker olduğunu bildiğim için bi kaç kült filmi örnek verdim al hayrını gör dedi.Yalnız ratio olayı baya bi kasıyo seeder ve leecher sayıları çok düşük olduğu için asla fake upload yemez bir tracker ki zaten bu yüzden değerli..
-
kardes sen bu KG nin ircsine saat kacta girdin..ben kalabalikken girdim havami aldim,tam curcuna herkes birbirine laf sokuyo..biraz yalakalik yapayim dedim yemediler.adama burasi cok aranan biyer digerlerinden ne farki var diye soruyorum,cevaba bak;burda koca kafali keller cok diyor..eglenmek isteyen varsa KG ircsine takilsin,davetiye isi yas..
-
Bende karagarga hesabi var. scenehd.org ariyorum.
-
scenehd hesabımı bayadır kullanmadığım için kapatmışlar :|
-
paduwan bunu yazdı:
-----------------------------
Bende karagarga hesabi var. scenehd.org ariyorum.
-----------------------------selam paduwan hocam demek burdasin ha.
-
heran her yerde :D
r10 davetiyesi icin tl 250gb buff li hesap verebilirim.