Torrentleech Te Seed Yapamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar digitalocean dan aldığım vps e deluge seedbox kurdum, iptorrents te sıkıntı yok ama torrentleechte upload olmuyor. haziran ayında falan almıştım tl hesabını bi girip bakayım dedim UL:0 yazıyor freeleech yok galiba burada ben de bir iki dosya indirip ratio kasayım dedim ama dünden beri 1 kb bile upload olmamış.

leecher az ama 1 kb bile upload yapmamış olması çok zor gibime geliyor, bide tl de belirli bir upload miktarıyla başlamamız gerekmiyor mu? neden 0 yazıyor ki?

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

TL'de 0 dan başlar hocam.. Adamlar bonus upload vermiyorlar, freeleech de yok :) Ayrıca torrentları ilk çıktığı gibi seedbox'a çekmezsen sonrasında upload kasman baya zor. Seeder'ı az leecher'ı fazla olan torrentlardan bul outside seeding yapmaya çalış..

Mr Robot S01 720p HDTV x264-SCENE (NEW) Bu şu an çok müsait. Bence bir dene...

NmC tarafından 10/Eyl/15 15:05 tarihinde düzenlenmiştir

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek

Torrentleech te altın torrent gibi torrent oluyor mu ?

Tanrı Türkü Korusun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

hocam indirdim şuan seed ediyor az da olsa :) sanırım ben de yeni torrentler görünmüyor, browse a tıkladığımda bunlar görünüyor bende hocam. ve hepsi 0 seeder ve leecher a sahip.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam listeyi leecher'a göre sırala Seeder'ı en düşük olan torrentlara bak. Boyutları çok yüksek ise outside seeding olayını denersin işte :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı

Hocam listeyi leecher'a göre sırala Seeder'ı en düşük olan torrentlara bak. Boyutları çok yüksek ise outside seeding olayını denersin işte :)

hocam şuan mr robot u seed ediyor da az önce ratio uyarısı aldım 5 gün için de düzeltmezsen uçarsın dediler :D iptorrentsten indirdiğim bir kaç torrentin aynısı tl de de vardı onları da ekledim bakalım düzelir umarım :))

Toplam Hit: 881 Toplam Mesaj: 6
torrentleech seedbox