Torrentleech Vip Üyelik Alımı Nasıl Oluyor ?
-
torrentleechten uyelık davetıyesız ıken 2 3 hesap almıştım hepsı seed edemediğimden banlandı. yuksek çekim yapıyorum bır turlu seedını tamamlayamıyorum olacak gibi değil cidden.
bende paralı uyelıgı vardı uye ıken görmüştüm ondan alıp 2 3 ay rahat kafayla kullanayım dıyorum da banlandık hesabım yok para verıp uye olayım dıyorumda beceremedım nasıl ederız yolunu bılen var mı arkadaşlar ? -
Sende parali üyeligi nasil vardi da simdi nasil yapabilcegini soruyorsun tam anlamadim hocam ama söyle diyim; Üye alimlarinin acilmasini beklemen lazim yada davetiyesi olan biri sana davetiye yolliycak sende üye olup bagis yapicaksin. Bunlar olmadi irc kanallarina girip para verip üye olmadigini söyle belki kabul ederlerler admini para gözün krali cünkü.
-
üye olmadan vip alınamıyor torrentleech de...
davetiye bulursan aylık ucuz bir seedbox al "seed.st" tavsiye mini paketi yeter, iki ayda biraz mesai ile 1,5tb vb. yapabilirsin; freeleech yok orada ama cross-seed yaparsın. sonra kapatırsın seedbox ı.
alternatif torrentday var üye olmadan vip alınabiliyordu; içerik bakımından eşittir hemen hemen... ( http://www.torrentday.com/pp.php )
torrentday davetiyesi bulursan orada bir sürü freeleech var; oradan da yürüyebilirsin.
xyzavp tarafından 28/Oca/14 03:19 tarihinde düzenlenmiştir -
xyzavp bunu yazdı
üye olmadan vip alınamıyor torrentleech de...
davetiye bulursan aylık ucuz bir seedbox al "seed.st" tavsiye mini paketi yeter, iki ayda biraz mesai ile 1,5tb vb. yapabilirsin; freeleech yok orada ama cross-seed yaparsın. sonra kapatırsın seedbox ı.
alternatif torrentday var üye olmadan vip alınabiliyordu; içerik bakımından eşittir hemen hemen... ( http://www.torrentday.com/pp.php )
torrentday davetiyesi bulursan orada bir sürü freeleech var; oradan da yürüyebilirsin.
torrentday dışında dediklerınden anlamadım :) torrentday içerik olarak cıdden torrentleech gıbı mı kesın öyleyse parasını verıp uye olacam :)
- not: torrentleech e free uyeydım vıp uyelık para ver tarzı bı seyler yazıyordu kıt ıngılızcem ıle öyle bır ıma anladım e n azından dıyeyım :) sımdı uyelıgım ban yıyınce verek parasını dert cekmeyek dedık o da olmadı oluru nedır demek ıstedım bu sefer acık olmustur umarım :D
-
Hocam tl'ye nie illa olmak istiyorsun? Td pek tl gibi degil ipt sitesinden kopyaliyor icerigi kullanici ve seed istatiskleride fake diye biliyorum. Eger illa para vericem diyorsan newsgrouplardan birine uye ol en eski dosyalar bile ucar. Ama illa torrent diyorsan td davetiyesi yollim sana.
Cep telefonundan sevgilerle
-
Valla geçen sağolsun xyzavp mürid areana-tr davetiyesi verdi. Onu girdim epey inceledim ama sitede pek bir şey yok, şu an bir tek kıt kanaat 3D çekiyorum. Daha sonra lazım olan birine vericem. O yüzden, Turkleech e geri döndüm. 78 gb up, 3gb down var ve bronze üye olmuşum sanırım. Davet yollayamıyorum.
Bulsam hemen açacaktım bir konu. Detaylı bilgin varsa biraz daha upload eder kasar, yollarım bir üyelik...
palakan229 tarafından 29/Oca/14 13:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Abi tl bir ara kapandı ondan sonra geri döndü ama tıraş bana göre. Eski community den eset yok.
Bir tek arada Vision sunumu indirmek istersem kullanıyrum onun dışında genel general/0day ihtiyacımı IPT ve GFT rahat karşılıyor.
He bide içerik olarak TD ve IPT şu anda TL den daha geniş.
