folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Torrentte Dosyanın Parçalı Çıkması ( *.R00 *.R01 *.R02 Gibi )

Torrentte Dosyanın Parçalı Çıkması ( *.R00 *.R01 *.R02 Gibi )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

bu durum neden olur beyler bilerek mi parçalı halde konulmuş yoksa program eksiğim felan mı var indirdikten sonra winrarla uğraşmak hoşuma gitmiyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

o resim ekleme şeysini ben koymadım neden öle oldu anlamadım

edit: anldım link vercem ctrl + v yapınca screen shot almışım o gitmiş

link bu örnek dosya bu sizde nasıl mesela ?

http://www.torrentleech.org/details.php?id=217925

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

hocam bi sorun yok, onların her birisi birer part'tır. sen .r00 veya hangisi ilk part ise winrar ile açacaksın(winrar otomatik tüm part'ları algılar) içindeki dosyaları çıkartacaksın.

torrent olayında büyük boyutlu bir şey indiriyosan winrar'la uğraşmama gibin bi şansın çok azdır. kimse 8gb'lık .iso'yu torrent'te tek parça olarak paylaşmaz.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

knuckleduster bunu yazdı:
    -----------------------------

torrent olayında büyük boyutlu bir şey indiriyosan winrar'la uğraşmama gibin bi şansın çok azdır. kimse 8gb'lık .iso'yu torrent'te tek parça olarak paylaşmaz.

-----------------------------

yok öyle birşey.

Ehl-i Byte
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

o şekilde olan torrent içeriği genelde ilk yayınlanan yerden alınan torrenttir.Yani diyelim ki bir film veya bir oyun yeni çıktı ve bunu yayınlayan ilk sensen bunu bu şekilde yayınlarsın çünkü yeni çıkan bir film veya oyuna rağbet çok olur sen aynı silmin,oyunun sürümünü başka yerden indirip başka bir torrent sitesinde seede geçersen ikinci sitede download yapmadan ration direk uçar..Fakat rarlanırsa torrent işte bu şekilde,sürümün adı aynı olsa da rarların kaç part olacağını ilk yayınlayandan başkası bilemez o yüzdende başka yerden alıp ilk yayınlanan yerde seede geçemezsin ya aslında çok basit bi olayda anlatamadım sanırım :)

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 1237 Toplam Mesaj: 5