Torrentte Dosyanın Parçalı Çıkması ( *.R00 *.R01 *.R02 Gibi )
-
bu durum neden olur beyler bilerek mi parçalı halde konulmuş yoksa program eksiğim felan mı var indirdikten sonra winrarla uğraşmak hoşuma gitmiyor

-
o resim ekleme şeysini ben koymadım neden öle oldu anlamadım
edit: anldım link vercem ctrl + v yapınca screen shot almışım o gitmiş
link bu örnek dosya bu sizde nasıl mesela ?
-
hocam bi sorun yok, onların her birisi birer part'tır. sen .r00 veya hangisi ilk part ise winrar ile açacaksın(winrar otomatik tüm part'ları algılar) içindeki dosyaları çıkartacaksın.
torrent olayında büyük boyutlu bir şey indiriyosan winrar'la uğraşmama gibin bi şansın çok azdır. kimse 8gb'lık .iso'yu torrent'te tek parça olarak paylaşmaz.
-
knuckleduster bunu yazdı:
-----------------------------
torrent olayında büyük boyutlu bir şey indiriyosan winrar'la uğraşmama gibin bi şansın çok azdır. kimse 8gb'lık .iso'yu torrent'te tek parça olarak paylaşmaz.
-----------------------------yok öyle birşey.
-
o şekilde olan torrent içeriği genelde ilk yayınlanan yerden alınan torrenttir.Yani diyelim ki bir film veya bir oyun yeni çıktı ve bunu yayınlayan ilk sensen bunu bu şekilde yayınlarsın çünkü yeni çıkan bir film veya oyuna rağbet çok olur sen aynı silmin,oyunun sürümünü başka yerden indirip başka bir torrent sitesinde seede geçersen ikinci sitede download yapmadan ration direk uçar..Fakat rarlanırsa torrent işte bu şekilde,sürümün adı aynı olsa da rarların kaç part olacağını ilk yayınlayandan başkası bilemez o yüzdende başka yerden alıp ilk yayınlanan yerde seede geçemezsin ya aslında çok basit bi olayda anlatamadım sanırım :)