folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Toshiba 4 Gb U3 Özellikli Flash Bellek Almayın

Toshiba 4 Gb U3 Özellikli Flash Bellek Almayın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek

geçen ay vatan bilgisayardan toshiba 4 gb U3 özellikli bi flash bellek aldım. aldıktan 5 gün sonra bozuldu. sonra "olur böle şeyler bana denk gelmiştir" diye düşünerek geri götürüp değiştirdim ve aynı bellekten aldım. aradan hemen hemen 20 gün daha geçti (yani bugün) bi daha bozuldu ve çalışmadı. iyi ki içinde önemli dosyalarım yoktu. tekrar geri götürdüm ve müşteri hizmetlerindeki arkadaş dedi ki: "garantisinide getirmen lazım fatura yeterli değil" ben ona daha önce aldığım flash belleğin arızalı çıktığını ve bi defa değiştiğini filan anlattım. dedi ki: "toshiba 2 hafta önce bize mail attı ve garanti belgesiz ürünleri almayın dedi" bu üründen iade o kadar çok oluyor ki toshiba bile vatan bilgisayara mail attıp garantisinleri almayın diyor. neyse sözü fazla uzatmaya gerek yok. ben garantiyi filan verip ürünü başka bi ürünle değiştirdim. size tavsiyem eğer flash bellek alacaksanız toshiba nın 4gb U3 özellikli belleğini almayın. saygılar... 

" Live like Ali and Die Like Hussain "
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    vay a.q. az daha alıyorduk he  u3 ve şifre olayı için son anda dedim sen kingstona güven çaktım 2gb süper kullanıyoruz valla

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

genelde böyle kücük ürünlerdede garanti fatura derler işin yok amk 2 sene cük kadar kağıdı sakla amk değişen ne varki faturadan seri çıkıyo mal bunlar amk amaçları en azından  garantiyi kaybeden müşterilerin ürünlerini değişmemek

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
Toplam Hit: 1984 Toplam Mesaj: 3