folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Toshiba A70 Driverleri Lazım...

Toshiba A70 Driverleri Lazım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    selam beyler aradım bulamadım driver bulmada pek iyi değilim toshiba satellite a70 modelinin driverlerini nerden bulabişirim ?
    yardım ederseniz çok iyi olur :(

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hoca a70 den sonra bir iki numara daha var:S

http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/su/su_sc_modSel.jsp?BV_SessionID=@@@@0095523497.1158662616@@@@&BV_EngineID=ccciaddilflkmglcgfkceghdgngdgnn.0

gir buraya, burdan portablesi seç, sonra satalitte yi seç, sonra a70-XXX i seçersin go dersin, bir sayfaya yönlendirir ordan download a bas, başka bir sayfa açılır,orda da a70-XXX ile ilgili downloadlar olur.. indir istediklerini

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    çok sagol hacı ya çok thanks ben bu sayfayı dün bulmuştum ama ne labu die kapatmıştım :D dikkatlide bakmıştım ama sata yi göremedim :))))
    kafam dönmüş neyse çok sagolasın.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 739 Toplam Mesaj: 3