Toshiba-L755 Tavsiye Eder Misiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreamth
    dreamth's avatar
    Erkek

Abime bir dizüstü bilgisayar alacaz çalışmaya başladığımdan beri beri pek takip edemiyorum sektörü. Fiyat/performans yorumu yapabilir misiniz ? Bir de toshiba kullanan arkadaşlardan servisi ile ilgili bilgi almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/toshiba-l755-1me-l755core-i5-2450m-250ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-1gb-gt520m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58749

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

bende kinin aynısı.. vatan comp.tan aldım oda bile aynı :D ama yazın başında falan almıştım ilk zamanlarında olucak
    çok memnunum
    ama ben biraz değişiklik yaptım..

C. Force 120GB ssd harddisk aldım

şimdi taş gibi..  ısınma yok kasma yok biliyosundur zaten toshibaları..

fiyat olarak kendin bileceğin iş.. biraz pahalı tabi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

A 105 lerinden 2005 te aldığım toshiba hala çalışır.ama xp leri begenmiyor sürümlerinden sürücü sıkıntısı oluyor ama hala taş gibidir.o laptopu öyle hor kullandım ki.aracın içinde açıkken kırmızı da fren yapınca defter kitap gibi savrulmasımı,iş güç sunum vs sürekli açık unutturdum,torrent dalgasına günlerdir kapanmayıp tv vs ile ekran kartıyla kasıla kasıla kalan,mutfak tezgahından düşerek 3 takla atarak bataryası saçılan o makina hala elimde ama artık sivri köşeleri düzelme görünümlü bataryasız çalışmıyor.xp yi zor çalıştırıyor lite olursa belki.şu an ubuntu kurulu arada bir açarım antika niyetine ama asla ısınma sorunu yapmadı.hiç bir zaman bozulacağını sanmam bu saatten sonra.söküp takma 2 dk.temizliği basit.1 senedir masaüstü pc sini kullanıyorum ama yeni harman kardonlusundan almaya karar verdim.Servisi piyasadakiler gibidir ama mağdur ettiğini duymadım ama herşey olabilir.mutfakta düşürdüğümde bir şey yok  dediler 15 günde geri teslim ettiler.Gözün kapalı alabilirsin.Laptopu dell icat etti toshiba ve sony pazarladı.alabilirsin.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

satın al ama yanına bi ssd 80 gb iyi gider

birde işlemciyi 3.8 e overclocklarsın tmmdır

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreamth
    dreamth's avatar
    Erkek

Teşekkür ediyorum  arkadaşlar. Aldık bilgisayarı hayırlı uğurlu oslun :) Zaten abim oyun oynamaz, program kullanmaz sadece internet ve film :). Anlattıklarınıza göre onu fazlasıyla memnun edecektir diye düşünüyorum... 

Toplam Hit: 1449 Toplam Mesaj: 5