Toshiba Laptop A300 Aldım Ama....
-
sLm arkadaslar... ben toshiba a300 laptop aldım. işletim sistemi olarak vista home premium kurulu ama ben xp kurcam eski desktop pc min xp sistemini. adamlar bana vista işletim sistemi cdsi ve driver cd si vermediler sordugumda ise başlat menüsünde toshiba recovery disc creator e 2 dvd ile sistemi kopyalayıp öLe format atmamı söLediler... ama bi de size sorim dedim üzerine xp kurcam dogal olarak vista silincek ki çift kullanmam sevmem de bu 2 cd ile format ı nası atabilrim bu konuda yardımcı olursanıs sewinirim ve laptopda driverlarda harbiden o cd de varmıdır yardımlarınısı bekLiorm.
-
Hp lerdede recovery sistemi var bunun gibi benden sana tavsiye o cdleri oluşturmadan format atma atarsan ilerde başını çok duvarlara vurursun mesela garantiye götürdüğünde o senin zamanında sklemediğin dvdleri 50 liraya alabiliyorsun.Format atmak içinde o dvdlere kopyalıyorsun o yaratma sihirbazı sayesinde ve pc açılırken takıp fbilmemkaça basıyorsun ve sistem yükleme aktif oluyor o dvdlerden sonra basm. takip ediyorsun benim bildiğim öyle hepsini yaşadım... başka bilen varsa sölesin...
-
hıhı ewt kardesim laptopu aldıgım yerde ki teknik eleman da böle söledi :) ben zaten oluşturdum 2 dvd yi... xp yi kurduktan sora format nası atıcam onu soruorm o f11 :) heralde cd yi takcam f11 e basıp atcam ?
Toplam Hit: 1976 Toplam Mesaj: 3