Toshiba Laptop Aldım Format Atamıyorum
-
iyi geceler arkadaşlar. toshiba t5800 aldım bi kaç yıl önce abimdeydi biraz yavaşlamış format atmamıştık hiç atalım diyoruz ama yanında bi cd falan vermediler her şey içindeymiş bilgisayarın cd ye çekin falan dediler. içinde hiç bi şey bulamıyorum. daha önce kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim
-
recovery bölümü var diye biliyorum ama toshibalarda. yani kendisi format atıyor.
-
d sürücüsünde image dosyası olması gerekiyor. onu dvd ye yazdıracaksın. sonra o dvd ile format atacaksın.
-
hocam o değilde temiz bir windows çeksen daha iyi olur bence. Ben öyle laptoplarla gelen recoveryleri hiç sevmem mesela her yer reklam kokar :D
-
takip bendede var bende atamıyorum hep kendim atıyorum recovery nasıl yapılıoki
edit: internetten baktığımda yeniden başlattıktan sonra Fn tuşu ile birlikte F8 e basın ordan onarımı filan seçin diyodu ama ben yaptım işlemedi bide sen dene kardeş
enesshn18 tarafından 06/Ağu/12 02:44 tarihinde düzenlenmiştir -
indir temiz bi win7 ultimate kur kullan :) sonra gereksiz image dosyalarını sil tertemiz yap. işletim sistemi kurduktan sonra gerekli programları yükle. sonra acronis kur. imajını al. bi tane de cd yaz acronisi kullanmak için. yada onu açılışa koyabiliyoduk bişeyi vardı. işte öyle kullan.