Toshiba Laptop Aldım Format Atamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

iyi geceler arkadaşlar. toshiba t5800 aldım bi kaç yıl önce abimdeydi biraz yavaşlamış format atmamıştık hiç atalım diyoruz ama yanında bi cd falan vermediler her şey içindeymiş bilgisayarın cd ye çekin falan dediler. içinde hiç bi şey bulamıyorum. daha önce kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

recovery bölümü var diye biliyorum ama toshibalarda. yani kendisi format atıyor.

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

d sürücüsünde image dosyası olması gerekiyor. onu dvd ye yazdıracaksın. sonra o dvd ile format atacaksın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

hocam o değilde temiz bir windows çeksen daha iyi olur bence. Ben öyle laptoplarla gelen recoveryleri hiç sevmem mesela her yer reklam kokar :D

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

takip bendede var bende atamıyorum hep kendim atıyorum recovery nasıl yapılıoki

edit: internetten baktığımda yeniden başlattıktan sonra Fn tuşu ile birlikte F8 e basın ordan onarımı filan seçin diyodu ama ben yaptım işlemedi bide sen dene kardeş

enesshn18 tarafından 06/Ağu/12 02:44 tarihinde düzenlenmiştir

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

indir temiz bi win7 ultimate kur kullan :) sonra gereksiz image dosyalarını sil tertemiz yap. işletim sistemi kurduktan sonra gerekli programları yükle. sonra acronis kur. imajını al. bi tane de cd yaz acronisi kullanmak için. yada onu açılışa koyabiliyoduk bişeyi vardı. işte öyle kullan.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 1878 Toplam Mesaj: 6