folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Toshiba Laptop Hddsini Görmüyor.

Toshiba Laptop Hddsini Görmüyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_medcezir
    by_medcezir's avatar
    Erkek

Toshiba A200 Serisi bi laptop aldım işletim sistemi vista xpye çevirim dedim hdd yi görmüyo dedi.ii dedim biosuna baktım sata yla alakalı bi zıkkım yok.toshiba destek hattı yatıyomuş bugün.yapamadım kaldı öylece.işi garip tarafı verilen cdlerde sata sürücüsüde yok sitesindede yok.napim ben şimdi

El Yumruğu Yemeyen Kendi Yumruğunu Balyoz Sanarmış.By_Medcezir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    viveo
    viveo's avatar
    Erkek

Bunun sebebi windows xp cd'sinin içinde hard disk için gerekli olan sata driverlarının bulunmamasıdırsata denetleyicinin marka modelini ogrenip kuracagin xp cdsinin icine gommen gerek

söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    by_medcezir bunu yazdı:
    -----------------------------

Toshiba A200 Serisi bi laptop aldım işletim sistemi vista xpye çevirim dedim hdd yi görmüyo dedi.ii dedim biosuna baktım sata yla alakalı bi zıkkım yok.toshiba destek hattı yatıyomuş bugün.yapamadım kaldı öylece.işi garip tarafı verilen cdlerde sata sürücüsüde yok sitesindede yok.napim ben şimdi

kardeş laptobunun sata dirveri yüklü deil kardeş. bunun için ne yapman gerekiyor bak anlatıyorum.

laprobunun markası ne ise sitesine gir orada sata drver vardır. onu indir. onsan sonra iki yolla bilgisayara tanıtabilirsin

1, yok = harici bir disket sürücünün olması gerekiyor biostanda acılışı flopy diye gösterirsin sorun çözülür.

2. yok = xp cdnin içindekilerini masaüstüne kopyala sonra sata driver dosyalarını buraya kopylaya sonra bi cd ye yeniden yazdır kardeş.biostan acılışı cd-rom yap büyük bir ihtimal sorun çözülür.

çözemezsen pm at bi şekilde ulaş bana çözeriz kardeş

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutay
    tutay's avatar
    Erkek
    aynı sorun bende de var ama narkozun dedigi gibi çözülmedi olmuyor yani başka bilen yok mu?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tutay bunu yazdı:
    aynı sorun bende de var ama narkozun dedigi gibi çözülmedi olmuyor yani başka bilen yok mu?
    bilgisayarınıza bağlı hard disk yok mu diyor. bilgisayar.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_medcezir
    by_medcezir's avatar
    Erkek

dostlarım ben soruna şuradaki anlatılanlarla çözüm buldum,eminim bi çok kişinin derdine çare olacaktır.

El Yumruğu Yemeyen Kendi Yumruğunu Balyoz Sanarmış.By_Medcezir
Toplam Hit: 2591 Toplam Mesaj: 6