folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Toshiba Laptop Siyah Ekranda Kaliyor Acilmiyor

Toshiba Laptop Siyah Ekranda Kaliyor Acilmiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bilgisayari aciyorum sifreyi girdikden sonra siyah ekran geliyor direk, guvenli modda felan calistirmeyi denedim sistemi geri almak icin ondada ayni siyah ekranda kaldi. Bilgisayar cok kastigi icin kapatip aciyim dedim boyle bi sorun oldu nasil cozebilirim.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

uyarı falan veriyor mu.

bir bak istersen.

http://tahribat.com/Forum-Bilgisayar-Acilisinda-Siyah-Ekran-Uyarisi-Aliyorum-189046/

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu uyariyi veriyor hocam

http://i.hizliresim.com/RY6oXj.jpg

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

https://support.microsoft.com/en-us/kb/2694911/tr

burda baya bişiler anlatmışlar hocam

Ekerci tarafından 21/Nis/15 04:25 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

ctrl alt del yapıp görev yöneticisini aç file>run new task  explorer.exe yazıp el ile explorer ı başlatmayı dene bakalım olacak mı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

güvenli kipte başlatıp,

start, msconfig yazıp enter la hocam. başlangıç sekmesinin altındaki işaretlilerin tümünün işaretini kaldır. uygula de.

hizmetler kısmına geç. tüm micrtosoft hizmetlerini gizle yi işaretle. sonra çıkan tüklerin hepsini kaldır. uygula tamam de yeniden başlat.

düzelmezse, tekrar güvenli kipte başlatıp, aygıt yöneticisinden ekran kartının üzerinde sağ tıklayıp kaldır de. gelirse pencerede bu aygıtın sürücüsünü sil i işaretle. tamam de. restar at bak bakalım düzeldimi. olmazsa başka bişeyler düşünürüz.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

ctrl alt del yapıp görev yöneticisini aç file>run new task  explorer.exe yazıp el ile explorer ı başlatmayı dene bakalım olacak mı

Hocam ilk seninkini denedim oldu acildi Ama bunu nasil duzeltebilirim her seferinde boyle acmayim saolasin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ekran geliyor ama explorer ve chrome felan acilmiyor denetim masasindan gereksiz ne varsa kaldirdim gene duzelme yok varmi bi care ?

Toplam Hit: 951 Toplam Mesaj: 8