Toshiba Notebook"Ta XP 64 Bit Kullanan Varmı?
-
Slm arkadaşlar toshiba satellite a100-547 pc'mde 64bit win kurdum fakata toshibanın sitesinde de yok 64 bit driverları diğerlerinide denedim vistaya kadar.. ama hiçbiri uymadı hep yanlış sistem hatası verdi bilgisi yada fikri olan varmı ? :(
-
a.s bende Toshiba satallite pro a120-169 kullanıyorum.. pc nin kendi driveri olmayınca çok gıcıklık yapıyo walla.. bence en iyisi toshibanın teknik servisine falan mail atman. bi ara ben bi mail atmıştım iletişim için tel de verdim. 2 saat sonra telden aramışlardı. Bende şaşırdım.. Eğer bulamazsan bu yolları bi dene ;) nereden temin edebilirim gibisinden söylersin
-
TxT bunu yazdı:
-----------------------------a.s bende Toshiba satallite pro a120-169 kullanıyorum.. pc nin kendi driveri olmayınca çok gıcıklık yapıyo walla.. bence en iyisi toshibanın teknik servisine falan mail atman. bi ara ben bi mail atmıştım iletişim için tel de verdim. 2 saat sonra telden aramışlardı. Bende şaşırdım.. Eğer bulamazsan bu yolları bi dene ;) nereden temin edebilirim gibisinden söylersin
-----------------------------
abü sabah tel ettim 2-3 defa çıkmadılar bi türlü telefona sonra 4 değişik toshiba servisine mail attım gene cvp yok ve an itibari ile winxp pro kurdum böle kullanıcam artık.. ilgin için tşkler :)
Toplam Hit: 1459 Toplam Mesaj: 3