folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Toshiba Regza 106 Ekran Lcd Kanal Değiştiremiyoruz !

Toshiba Regza 106 Ekran Lcd Kanal Değiştiremiyoruz !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar lcd yi açtık hiç birsey yapamıyoruz atv de kitlendi sadece atv izleyebiliyoruz menuye felan giriyor ama yeni aldık lcd yi bozarız die bişide yapamıyoruz cahillik :)))

ekranın latta renkli kutucuklarda sayılar çıkmış o ne çözemedik belki çok basit bisey ama yeni aldık daha bise bilmiyoruz  bi açıklayın şunu halledelim resimleri koyuyorum

EVET ARKADASLAR ŞU RENKLİ KUTUCUKLARDAKİ SAYILAR ÇIKINCA KANAL DEĞİŞTİREMEZ OLDUK BEN TELETEKS DİE DÜŞÜNDÜM AMA KAPATAMIYORUZ ORAYI BELKİDE KOMİK DURUMA DÜŞÜYORUM LAKİN ÇILDIRACAM VALLA :(  :|  :))))

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

teletext'i acmissiniz, teletext'ten cikip degistir

simdi gordum, kumandada vardir tuslara bak birdaha,

veya fisten cek televizyonu

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Fişten çek ve tv üzerinde kapatma tuşuna 5 saniye bas bırak tekrar fişe tak aç

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaslar lcd yi açtık hiç birsey yapamıyoruz atv de kitlendi sadece atv izleyebiliyoruz menuye felan giriyor ama yeni aldık lcd yi bozarız die bişide yapamıyoruz cahillik :)))

ekranın latta renkli kutucuklarda sayılar çıkmış o ne çözemedik belki çok basit bisey ama yeni aldık daha bise bilmiyoruz  bi açıklayın şunu halledelim resimleri koyuyorum

EVET ARKADASLAR ŞU RENKLİ KUTUCUKLARDAKİ SAYILAR ÇIKINCA KANAL DEĞİŞTİREMEZ OLDUK BEN TELETEKS DİE DÜŞÜNDÜM AMA KAPATAMIYORUZ ORAYI BELKİDE KOMİK DURUMA DÜŞÜYORUM LAKİN ÇILDIRACAM VALLA :(  :|  :))))

-----------------------------
    msne gel knşmamız lazım

Toplam Hit: 2010 Toplam Mesaj: 4