folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Toshiba Satellite A105-S4114 Anakart Satan Yada Satılan Bi Yerbilen?

Toshiba Satellite A105-S4114 Anakart Satan Yada Satılan Bi Yerbilen?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

başlıktakinden lazım  modeli v000068510 sanırım

http://www.zkarlo.com/selected-zkarlo-part/motherboard-p818.php ahanda bu linktekinden işte.. ebayda gördüm 124$ diyi ama ordakinin ekran kartı sanırım ati bnmki intel bi sorun olurmu öle onu alsam? he bide tabi gümrükte fln sıkıntı yaşarmıyım?

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Eğer astarından pahalıya glirse elindekiler tek tek sat derim hocam . Kolay gelsin umarım bulursun

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

saolasn hocam..bazı durumlardan dolayı yaptırmam lazım laptopu yada satıp işte 2.el den bu aletin ayarda bişiler alcam artık bakalım

imza
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hocam belalı anakarttır. Anakart problemin neydi yenisini almayı düşünmüşsün ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

hocam şimdik ekranı değiştirirken elemanın eli invertördeki bobinemi bişey değdi elektrik carptı elemanı ondan sonrada acılmadı görüntü gelmio çip mi  ne yanmıs herhalde çip değiştirilmesi belki olurda anakart değişecek dediyi adam da parcaları satıp 2.el bidene almayı düşünüyorum artık adamdan telefon bekliorm aksam ararım ddiydi... netten bakıodum ole ucuza bundan buldum nasıldır bu öle oyunla falan fln işim yok pek warcraft fln oynarım sadece

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-bilgisayar-acer-lx-edv08-001-ex5635ez-442g16mn-15-4-wxga-pmdt4400-mo-30128419/detay

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

İstanbul'daysan M.köyde bulabilirsin.

Toplam Hit: 1283 Toplam Mesaj: 6