Toshiba Satellite C660-19K Bilgisayar Sorunu
-
kardesım kullanıyordu bılgısayarı ne olduysa bugun ıtıbarıyla ilk once windows acıldı 10sn sonra direk kapandı sımdı ıse acmaya calısıyorum ısık yanıyor 1-2 sanıye sonra kapanıyor neden kaynaklanabılır bu sorun ? Xp işletim sistemi var.. garantisi sürüyor ama garantıye gonderıp rezil olmasını ıstemıyorum amk bıktım garantıden.
-
garantisi varsa hacım servise götürmen en iyisi başka yere götürüp garantisini bozma derim
-
Hocam garantiden bıkılır mı :) Gönder garantiye yapsınlar paşa paşa :) Nasılsa kargo parasını bile vermiyorsunuzdur, kapınıza kadar da gelecek işte. Daha ne?
-
RaNGeR bunu yazdı
Hocam garantiden bıkılır mı :) Gönder garantiye yapsınlar paşa paşa :) Nasılsa kargo parasını bile vermiyorsunuzdur, kapınıza kadar da gelecek işte. Daha ne?
Ev bakırkoyde, laptop umranıyeden evkurdan alındı .. umranıyeden gondermenız lazım dıyor adamlar .. o yuzden gıt gel yol derken ölüm :) onun ıcın burdan cozum arıyorum
-
Hocam hikaye o. Aldığınız yerden göndermek şart değil. Hatta ben hiç tavsiye etmiyorum, araya 3. şahıs girmiş oluyor. Teknik servis ile doğrudan irtibatta olmanız daha avantajlı bir durum. İstanbul'da iseniz Toshiba'nın teknik servis adresini alıp oraya elinizle verebilirsiniz. Elinizde fatura olduğu müddetçe kimse size neden nasıl getirdin demez. Veya çok dert oldu ise Toshiba servisini arayın, hangi kargo şirketi ile anlaşmalı olduğunu öğrenin, gidin kargoya verin. Muhtemelen para bile vermeyeceksiniz, şehir içi transfer araçları ile gider bilgisayarınız.
Göndermeden önce bilgisayar ile birlikte verdiğiniz aparatların (batarya, şarj adaptörü vs) seri numaralarını alın. Yedeklerinizi almayı unutmayın, kaybolan verilerinizden yetkili servis sorumlu değildir. A4 kağıdı hazırlayın, bilgisayarın yanına koyun.Bilgisayarın problemini, denediğiniz çözüm yollarını, bilgisayarınızın ve varsa aparatlarının seri numaralarını, telefonunuzu, adresinizi (geri gönderecekler çünkü) ve tabi adınızı ve soyadınızı yazmayı ihmal etmeyin :) Yanında faturanın bir nüshasını (fotokopi olabilir) da koyun. Aynı A4 kağıdının bir kopyası da sizde dursun.
RaNGeR tarafından 29/Eki/12 18:12 tarihinde düzenlenmiştir