folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder TOSHIBA Satellite L655-14H Aldım Fikirleriniz ?

TOSHIBA Satellite L655-14H Aldım Fikirleriniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

arkadaşlar uzun bi müddet acer ınspire 5920g kullandım malum laptop elimde patladı 3 seneden sonra mühendislik hatası yüzünden su anda elimde toshıbanın bu belirttiğim sürümü var. herhangı bı ekran kartında ısınma kapanma vs gibi birşeyleri yok dıye düşünerek aldım fikirleri olan arkadaşlar yazabılırmı ?

dipnot: bu touch pad'in altından kulak cınlaması gibi bi ses gelıp gidiyo nedendır bılenınız varmı işlemciyle alakalı filanmı ? her ihtimale karşı bı götürüp yenısıyla takas ettırıyımmı ne dersınız ?

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

sanrım ses hdd'den gelıyo. bunun bi çözümü yokmudur acaba bu bı sorunmudur yoksa yarın götürsemmi gold bilgisayar'a beyler bi fikir verseniz ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

işini sağlama al götür değiştirsinler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

hdd'den denıyor bi çoğu forumda buna benzer sıkıntılarda ama bununla  ilgili bişi denmemiş tam. işin ılgınc yanı rıva turnerla düzeltılebılınıyormuş eğer hdd'den  kaynaklı bşiyse deiştirmem holyone'ın fikri vardır bu konuda bişi dese aslında cok iyi olur ya donanım bilgisi olanlar filan üşüşse konuya işime gelır :o

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

bugün toshıba yetkılı servisinden birisi bana bunun hdd'den gelen normal bir ses oldgunu söyledi. aldıgım duyumlara görede rıva turner adlı programla bu sesler giderilebiliyormuş nasıl yapabiliceğimi bilen varmı arkadaşlar ?

Toplam Hit: 1132 Toplam Mesaj: 5