TOSHIBA Satellite L655-14H Aldım Fikirleriniz ?
-
arkadaşlar uzun bi müddet acer ınspire 5920g kullandım malum laptop elimde patladı 3 seneden sonra mühendislik hatası yüzünden su anda elimde toshıbanın bu belirttiğim sürümü var. herhangı bı ekran kartında ısınma kapanma vs gibi birşeyleri yok dıye düşünerek aldım fikirleri olan arkadaşlar yazabılırmı ?
dipnot: bu touch pad'in altından kulak cınlaması gibi bi ses gelıp gidiyo nedendır bılenınız varmı işlemciyle alakalı filanmı ? her ihtimale karşı bı götürüp yenısıyla takas ettırıyımmı ne dersınız ?
-
sanrım ses hdd'den gelıyo. bunun bi çözümü yokmudur acaba bu bı sorunmudur yoksa yarın götürsemmi gold bilgisayar'a beyler bi fikir verseniz ?
-
işini sağlama al götür değiştirsinler
-
hdd'den denıyor bi çoğu forumda buna benzer sıkıntılarda ama bununla ilgili bişi denmemiş tam. işin ılgınc yanı rıva turnerla düzeltılebılınıyormuş eğer hdd'den kaynaklı bşiyse deiştirmem holyone'ın fikri vardır bu konuda bişi dese aslında cok iyi olur ya donanım bilgisi olanlar filan üşüşse konuya işime gelır :o
-
bugün toshıba yetkılı servisinden birisi bana bunun hdd'den gelen normal bir ses oldgunu söyledi. aldıgım duyumlara görede rıva turner adlı programla bu sesler giderilebiliyormuş nasıl yapabiliceğimi bilen varmı arkadaşlar ?