folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Toshiba Satellite M305d-S4829 Harman \ Kardon Driver Lazım,Sitesinde Bile Yok :|

Toshiba Satellite M305d-S4829 Harman \ Kardon Driver Lazım,Sitesinde Bile Yok :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Toshiba satellite m305d-s4829   Harman \ kardon modelin tam adı bu fakat resmi sitesinden model seçerken satellite'nin m serisini seçtikten sonra m305d-s4829 diye bir seçenek yok.Deli olucam arkadaşa hallederiz dedim nerden bıleyım kendi sitesinde bıle olmayacğını / bulamayacağımı :S

Bi kaç driverını buldum fakat onlarda vista için bana bu meretin Xp için olan tüm driverları lazım,yardımcı olabilirseniz çok sevinirim adama mahcup olmaktan korkuyorum :S

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Arkadaşım ben de baktım biraz ama bulamadım. Ama aklıma bir fikir geldi...

Ekran kartı ve işlemcisi hariç diğer parçaların aynı olduğu diğer modeller için verilen XP driverları uyum sağlayabilir. Bunun için malesef uygun modeli bulabilmen gerek. Sana bir örnek verirsem daha iyi anlayacaksın:

Benim kullandığım bilgisayar ASUS F3SV. Hiçbir yerde XP driverları yok. Araştırınca öğrendim ki, bu modelin bir model düşüğünün (sanırım ASUS F3SR idi) parçaları (ekran kartı ve işlemci hariç) birebir uyum sağlıyor. Onun XP driverları da uyum sağlıyormuş. Belki seninki de böyle bir durumdur.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Kolay gelsin...

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Laptoun arkasındaki etikette model ismi tam olarak yazıyodur oraya bi bakarmısın hocam...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

http://www.toshiba.com.au/

bu sitede M300 serisinin tüm driverlarını bulabilirsin.  

Mobil Computing e girdikten sonra Support bölümü var.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------
    Laptoun arkasındaki etikette model ismi tam olarak yazıyodur oraya bi bakarmısın hocam...
    -----------------------------
    eywallah hocam bu sorunu çözdü başka türlü yüklenmıyormuş bu meret :|

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 5713 Toplam Mesaj: 5