Toshiba Satellite Wireless Sorunu
-
elimde toshiba satellite c660d-11l laptop var wireless görmüyor direk modeme bağlantı imkanım yok kablo ile modem başka noktada.internette aradım bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------
elimde toshiba satellite c660d-11l laptop var wireless görmüyor direk modeme bağlantı imkanım yok kablo ile modem başka noktada.internette aradım bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
-----------------------------Allah belasını versin Toshibanın. Bunu iyi diye satanların çükleri düşsün inş. ! nalet bi bilgisayar toshiba. Baltaladım konunu ama çok doluyum toshibaya kusura bakma.
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------elimde toshiba satellite c660d-11l laptop var wireless görmüyor direk modeme bağlantı imkanım yok kablo ile modem başka noktada.internette aradım bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
-----------------------------usb wireless adaptör ne boka yarıyor, 10 usd falan.
-
Sezpanhe bunu yazdı:
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------Allah belasını versin Toshibanın. Bunu iyi diye satanların çükleri düşsün inş. ! nalet bi bilgisayar toshiba. Baltaladım konunu ama çok doluyum toshibaya kusura bakma.
-----------------------------sen niye 650 milyona calisan kasiyerin her dedigine inaniyosunki? maasindan dolayi adamlari kesinlikle yargilamiyorum ama cogunun bi halttan caktigi yok
-
tek satıcılar değil hedefim garantisinde çalışanlardan tut. topunun Amk :D
-
hiçmi görmüyor görüyorda bağlanmıyormu.
görüp bağlanmıyorsa ve işletim sistemin sp2 ise yaması var.