Toshiba Sattelite A100 599
-
Selam arkadaşlar bu laptopu kullanan ya da hakkında bilgisi olan war mı bugün saat 3-4 gibi ya da engeç yarın alacam da gerçekten kötü bi özelliği warsa almıyım.
Çok sayıda hangi laptopu alıyım diye konu açıldı biliyorum ama ben size onu sormuyorum :) sadece bu bilgisayar hakkındaki görüşlerinizi soruyorum.
-
islemci ve baglantilar: Wi-Fi yok , PM Express chipset: Intel® Core™ 2 Duo T7200(2.00 GHz, 4 MB L2 cache, 667 MHZ FSB)Intel® PRO/Wireless 3945ABG ağ bağlantısı ve Intel® 945 PM chipset
ram: 1.024 MB (2x512 MB) DDR2 RAM (533 Mhz)
isletim sistemi: Microsoft® Windows® Vista™ Home Premium Edition Ingilizce
grafik kart: NVIDIA® GeForce™ FX Go 7600 256 MB DDR2 ekran kartı, 16x PCI Express
kablolu iletisim: Uluslararasi V90 modem, Ethernet LAN 10/100 Base-TX
kablosuz iletisim: Dahili kablosuz LAN (802.11a/b/g network destegi), Bluetooth™ 2.0 EDR
arabirimler: 1 x DC-in
1 x external monitor
1 x RJ-11
1 x RJ-45
1 x TV-out (S-video)
1 x i.LINK® (IEEE 1394)
1 x external microphone
1 x headphone (stereo)
4 (Rear 2, Right 2) x USB 2.0
1 x 5-in-1 Bridge Media slot (supports SD™ Cards, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™)
yuklu yazilimlar: Connectivity Doctor
Microsoft® Office OneNote™ 2003
Sonic™ Record Now!
InterVideo® WinDVD™ Creator 2 Platinum
Norton Internet Security™ 2005 (includes free Internet updates for 90 days)
Toshiba Summit
Toshiba ConfigFree™
online user and modem manual
Toshiba utilities and drivers
_____________________________________________Kisa sureli genel izlenimler: ekran kalitesi oldukca iyi , performans iyi (daha iyi olmasi icin xp kur yada ek ram tak) , isinma veya fan sesi problemi yok , dvd surucu ses yapabilir, (hizini azaltip,sesini kısabilirsin)
-
Tam olarak modellerini bilmiyorum ama Toshiba Sattelite A 3tane elimden gecti pil süreleri diğer bili sayarlara biraz daha iyi ayrıca toshibanın kablosuz bağlantı ıcn verdığı programları fena degıl ama alırken dıkket etmen gereken konular var.
1.si driverler verilmiyor sana 1 tane xp cd si veriyorlar driverler onun icinde var başka xp yükledinmi dirverleri tanıtmak tam anlamıyla işkence ınf dosleyarını almak bıle ıse yaramıyor....oyuzden mutlaka baska 1 cd de drıverlerı ıste derım ben....
2. si verilen xp cd si ile hard dıskı en fazla 2 parcaya boluyorsun fazlasına ızın yok
3. su oyun ıcın alıyorsan (kesinlikle salaklık etme derım) 512 mb ram var ustunde kesınle destekletıp oyle al daha sonra destekletmek her yerde yapılmıyor garantı muhabbetıne kendın yapamıyorsun
ufak bır ornek: Play Command & Conquer 3 Tiberium Wars ı oynayamıyorsun
genel olarak bakacak olursak "zaten bılgı sayardan analmıyorum benım ıcın fark etmez" dıyorsan. Saydıklarımın hepsını bos ver pıl suresı ıyı genelde kullandıkları 64/128 yada 128/256 ekran kartları saglam oyunlar oynamadıgın surece dayanıklı sogutma sısıtemı yanlıs degılsem tamı ıle bakır sorun yasatmaz dvd surucu ve yazılcıları gec okusada saglam en onemlısı celık kasalaraı calısır halde ıken bıle masadan dusmesıne ragmen hıc roun vermıyor.... umarım yeterlı bılgı verebılmısımdır.
-
arkadaş baya detayına gırmıs benımkılerden farklı olarak senınkınde 512 yerıne 1024 ram ve 16x ekran kartı 1,66 işlemci yerıne 2,00 ıslemcı varmıs kı benımkılerden cok ıyi gozukuyor.
-
-
a200 al 70 $ fark war ama
-
kullanıyorum çokda memnunum süper bence