Toshiba Servisi Ömrümü Bitirdi
-
Merhaba arkadaşlar konu açmıştım bir ısınma sorunum vardı işlemci 80 derecelere dayanıyordu hatta Nurky'de bilir bana dediki servise götür servise götürdük o aradada masaüstü pc bozuktu toplam 12 gün evde kafayı sıyırdım.Geçen aradılar homurdanmaya başlamıştım nerde kaldı filan diye neyseki alet elime ulaştı ısınma sorunu diye giden alette Harddisk arızalı,Toz birikmesi ve eskiden konu açtığım gibi DVD-RW yazmama sorunundan bozuk çıktı markasıda Hitachi'ydi sonra neymiş efendim Türkiyede DVD-RW yokmuş koskocaman o kadar bayide yurtdışından gelmesini bekledik.Rezilliğin daniskası bu bekleme süresi zaten sırf 3 gün arıza tespit yaptılar.Neyseki Vesselam dedik işte servis ne yapsınlar cart curt alet geldi ısınma sorunu gitmiş 2 gün geçti dur lan dedim şu dvd-rw okuyup yazıyomu boş cd taktım yazıyo hea dedim çözmüşler iyi olmuş sonra 3 gün sonra elimdeki 2 tane orjinal oyun aklıma geldi birisi Age Of Empires 3 birisi Stronghold 2 takiyimde bi dedim setup yapalım oynarız aaaa bi baktım okumuyo velet sonra aldım benim orjinal Windows XP cdsini taktım onuda okumadı gittim Philips flat monitörün driver cdsini taktım okudu :| dedim yine yapamışlar bu seferde Matshita takmışlar yani panasonic yani o kadar beklememe rağmen bişi demedim ama aldığımda bile yapamamışlar insan orda taktın bari aleti bi dene dimi ? Şimdi 5 gün sonra yazlığa gidicem 800 kmlik yol yarın bunu götürcem elimden alıcaklar yine beklicem yani ben bunlanmı uğraşcam keyiflerini bekliyoruz adamların 3 gün tespit 12 gün arıza onarım.Rezim oldum be paramla 3.000 ytl saydım Toshibayada hakkımı helal etmiyorum haram zıkkım olsun kimseyede notebook önermiyorum kralı masaüstü...
-
Hoca Benimkiside Toshiba Konuda açmıştım Tahribatta, Ancak Tahribat ne ede, Sitesi var bu Toshibanın Sitesinde bile Olmayan Driveri bana yazsınmı üstatlar, Anlıyacağın istemiye istemiye Vistaya Mahkum oldum Kullanıyorum Henüz bir Arızası olmadı, Umarım olmaz.
Tekelci Bunlar Resmen Tekelci, Vistayı ben Kullanmak Mecburiyetindemiyim yahu, 1440 Liraya almıştım ben. bunu böyle olduğunu bilseydim yanından bile geçmezdim.
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
... kimseyede notebook önermiyorum kralı masaüstü...
-----------------------------
sana şiddetle katılıyorum hocam bende laptop aldım pişmanım.
Toplam Hit: 728 Toplam Mesaj: 3