Toshiba Taşınabilir Harddiskte Sorun!
-
250 GB toshiba harddisk var bende.sorunum şu; içine bir dosya atarken ya da aktarırken bağlatı kopuyo bilgisayarla onun arasında,birazdan tekrar geri geliyo.tabi aktarma işlemide oluyo,sövmekten bıtım yani :(
-
kablo arizali olabilir,
ana kartinda cok fazla guc ceken cihaz sebebiyle yapiyor olabilir,
baska bilgisayara tak onda da ayni seyi yapiyorsa diskte sorun vardir,
yapmiyorsa senin pc de bir sorun vardir
-
daha önceleri yapmıodu son zamanlarda yapmaya başladı
-
farklı bi usb kablosuyla dene sorunun kullandığın kablodan olabilir.
-
Benim de WD harddiskimde aynı sorun var. Dosya atarken veya oradan dosya çekerken, hdd deki bir dosyayı cdye çekerken, oraya torrentten birşey yüklerken kopuyor bağlantı. Bazen kendi geliyor. Bazen yerel disk diye gösteriyor. Çift tıkladığımda biçimlendireyim mi diyor. Sonra manuel olarak tak çıkar yapıyorum. Düzeliyor. Ama sonunda dayanamamış olacak ki, 80 gb mp3 arşivim bad sector nedeniyle gitti. Sonra boşaltıp format attım. Bad sector taraması yaptım. Yoktu bad sector. Sen de en iyisi önemli dosyaları yedekle. Sonra biçimlendir. Biraz daha idare edersin
-
biçimlendirdim zaten ama denedim yine aynısını yaptı.hani normalde pc ye bişey taktığında sağ altta uyarı gelip yeni donanım bulundu falan diyo sonra ekrana otomatik kulla geliyo ya bunlarda olmuyo artık.acaba bu cihazın driverı varsa olan birisi paylaşabilirmi,birde onu denicem