Toshiba Vs Datron
-
merhaba müritler. şuan da elimde bi tane toshiba nb200 netbook var. 2 gün önce alındı ve memnuniyet garantisi var. bi de bi datron mobee gördüm hepsiburada'da özellikleri daha iyi ve daha ucuz. ama interette datron için yapılan yorumlar pek iç açıcı değil. şimdi ben size iki bilgisayında özelliklerini vericem ve sizden bi yorum bekliyorum. eğer datron derseniz 14 gün içinde toshiba geri verilebiliyo geri vericem verebilirsem. bu arada datron 24 ay vadeli alınca 750 ye geliyo.
http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/tr/product/Toshiba-NB200-10Z/1067522/toshibaShop/false/
http://www.hepsiburada.com/datron-mobee-n011-fhd-intel-atom-n270-1.6ghz-2gb-250gb-10-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=108495&productid=bd750167
-
hocam toshibada 4 ay sonra cayır cayır bir yanma sorunu yaşıcaksın. ayrıca teknik servisi rezalet ötesi. bir adet sarj aletini 25 günde yolladılar datronu bilmiyorum
-
ısınma sorunu ve ölü piksel çıkmıştı arkadaşımın laptopundada Datronun pek falsosunu duymadım daha...
-
datron malzeme kalitesi ve işçilik açısından zayıftır, tuşları, slotları vs. çabuk eskir, ısınınca plastik kokusu falan duyabilirsin ,
ama toshiba iyi mi dersen? elbette hayır, bir arıza vs çıkarsa insanlıktan nasibini almamış adamlardan oluşan teknik servisiyle muhattap olmak zorunda kalırsan rezil ederler insanı, ayrıca yıllardır aşırı ısınma sorununa bi çözüm üretmediler, modelden modele farklılık gösterir elbet ama referans olsun ben toshiba kullanıyorum, cayır cayır yanıyor, soba etkisi yapıyor adeta, kışın süper :D
daha farklı alternatifleri düşünebilirsin, acer aspire one var netbooklar arasında göze çarpan, msi netbooklardan da bir şikayet duymadım şimdiye kadar
edit : hp netbooklar da göze çok hoş geliyor onları da düşün, özellik olarak netbooklar çok farklılık göstermiyor zaten, gösterse de zaten internette gezmek msn kullanmak için alacağın bi bilgisayarda çok fark etmez, kalite ara öncelikle -
hocam 11 yıldır laptop kullanıcısıyım. Ve deneyimlerime dayanarak sölüyorum, Hp Fujutsi Siemens, Ve Appledan şaşmıcan. Ha toshibanın performansına laf etmem ama toshiba alcıaksan yanında 70-80 ytlye kaliteli bi coolpad alıcaksın. ozaman tmm
-
bende laptop almayı dusunuyorum perpada bı arkadasa sordum bu işlerle ugrasıyo servıs tamır zart zurt wazgecemeyecegın tek makıne toshıba olsun dıyor. suanın en ucuz ve ıyısı toshıba a300 ve acer'den bı ıkı makıne soyledı bende boyle bı konu acacaktım gerek kalmadı işin içinde olan müridler warsa fikirleri duymak isterim gerekırse tüm özelliklerini ve fiyatlarını yazabılırım
-
Datron'dan kesinlikle uzak dur. Toshiba çok daha iyidir. (marka olarak söylüyorum. datron tavsiye etmiyorum. sen bilirsin tabi...)
HP FTW !
-
bu netbooklar visual c# express edition falan kaldırır mı?