Touchpad Çalışmıyor Windows 10

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

hocalarım dün SSD taktım . Sonra windows 10 yükledim ve Touchpad çalışmamaya başladı.

Acer E10-571G bilgisayarımın markası gittim Dirver yükledim synaptics ve ELANTECH driverleri ikisi de yemedi.

Videolarda gördüğüm kadaryla fare ve dokumatik yüzeyde ayarlarda sağ tarafta elan seçeneği var diyor bende o gözükmüyor.

Ayarlar kısmında fare ve dokumatik yüzey diye birşey dahi yok. sadece fare yazıyor.

Ne yapmam gerekiyor ? Sorun nerde olabilir ? Tekrar format mı atmalıyım ? 

Aygıt yöneticisinde i2c sanırım Touchpad driveri , bunda şöyle bir hata var 

Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10)

A request for the HID descriptor failed.

Yardmcı olur musunuz ?

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

aynı problemlerle karşılaştım çözüm nedir? chıpset , serial 10  driver her şeyi kurdum fakat donanımda elan gozukmuyor. 
    sabah bir şey yaptım gözüktü onda da etkisizdi aktifleştiremedim.
    şimdi yine yok.
    bir şey dökülmedi ya da bir şey olmadı güncelleme sonrası böyle oluyor genelde geçen sene bir yıl öyle kullanmıştım.

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
Toplam Hit: 1534 Toplam Mesaj: 2
touchpad windows10