"Touchstone Student"S Book" Temini
-
Kitap Setinin Adı: Touchstone Student's Book
Yazarları:
Michael McCarthy
Jeanne McCarten
Helen Sandiford4 Kitaptan oluşan bir setmiş. Emin olmamakla birlikte söylüyorum yanında cd'ler şunlar bunlarda veriyorlar. İngilizce eğitim kitabı. Hatta her birinin sağ üst köşesinde CAMBRIDGE yazıyor. O da gözüme çarptı.
Bu kitabı internet üzerinden bu geceye kadar sipariş etmem lazım. Google'ın altını üstüne getirdim ama bulamadım. Amazon'da var. Yurtdışından kargolanıp gelmesi de feci bir vakit kaybı olur. Türk yayınevlerinden ya da kitap toptancılarından felan net üzerinden satışı yapılan bir yer bulursanız mutlaka kardeşinize yardım edin. Çünkü 10-15 tane set almak zorundayım bunlardan en kısa sürede.
-
up! ulan :|
-
Harbi bana palme yayıncılığın çevirdiği serway 1. cilt kitabı lazım.
2. el bu kitabı bana satacak arkadaş var mı? Ve ya hayrınada verebilir :p Ayrıca Lineer Cebir varsa ki piyasada zor bulunuyo aynı bu da palme yayıncılığın talibim.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Harbi bana palme yayıncılığın çevirdiği serway 1. cilt kitabı lazım.
2. el bu kitabı bana satacak arkadaş var mı? Ve ya hayrınada verebilir :p Ayrıca Lineer Cebir varsa ki piyasada zor bulunuyo aynı bu da palme yayıncılığın talibim.
-----------------------------
seway dediğin fizik kitabı değil mi hacı... eğer fizik kitabıysa adanada ikinci elini satıolar bakim fiyatlarına...