Toyota Servisinde Çalışan ?
-
Merhaba beyler bayanlar,
Yarın bi araç alıcaz ama bu aracın servisteki bakımlarını öğrenmek istiyorum neler yapıldı neler değişti vs.
Toyota servisini aradım geçmişe dönük bilgi veremiyoruz yasak diyor ne alaka anlamadım. Bana bu konuda yardımcı olabilecek bir müridimiz var mı?
Şimdiden teşekkürler
-
Up
-
Hocam gotur servise cheek up ucretini ode aracin neyi var neyi yok soylemek zorunladalar gerci o servislerde bile cakalliklar donuyor tanidik vasitasiyla bazen olani bitane soylemiyorlar, kendi istedigin servise gotur adamin istedigi yere goturme.
-
h2run bunu yazdı
Hocam gotur servise cheek up ucretini ode aracin neyi var neyi yok soylemek zorunladalar gerci o servislerde bile cakalliklar donuyor tanidik vasitasiyla bazen olani bitane soylemiyorlar, kendi istedigin servise gotur adamin istedigi yere goturme.
Zaten expertize sokucaz hocam aracı. Servise goturemiyorum çünkü adamin kendisi zaten toyota servisinde çalışıyor :) o yuzden başka birinden öğrenmem gerekiyor
-
Up henuz almadik beyler yardim
-
Toyota servisine goturme baska servise gotur o zaman sende :) hatta sanayide 2-3 ustaya birden gotur. Konuyu benmi yanlis anladim senin istedigin seymi farkli bilemedim.