Toyota Servisinde Çalışan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemkrc
    cemkrc's avatar
    Erkek

Merhaba beyler bayanlar,

Yarın bi araç alıcaz ama bu aracın servisteki bakımlarını öğrenmek istiyorum neler yapıldı neler değişti vs.

Toyota servisini aradım geçmişe dönük bilgi veremiyoruz yasak diyor ne alaka anlamadım. Bana bu konuda yardımcı olabilecek bir müridimiz var mı?

Şimdiden teşekkürler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemkrc
    cemkrc's avatar
    Erkek

Up

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam gotur servise cheek up ucretini ode aracin neyi var neyi yok soylemek zorunladalar gerci o servislerde bile cakalliklar donuyor tanidik vasitasiyla bazen olani bitane soylemiyorlar, kendi istedigin servise gotur adamin istedigi yere goturme.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemkrc
    cemkrc's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

Hocam gotur servise cheek up ucretini ode aracin neyi var neyi yok soylemek zorunladalar gerci o servislerde bile cakalliklar donuyor tanidik vasitasiyla bazen olani bitane soylemiyorlar, kendi istedigin servise gotur adamin istedigi yere goturme.

Zaten expertize sokucaz hocam aracı. Servise goturemiyorum çünkü adamin kendisi zaten toyota servisinde çalışıyor :) o yuzden başka birinden öğrenmem gerekiyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemkrc
    cemkrc's avatar
    Erkek

Up henuz almadik beyler yardim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Toyota servisine goturme baska servise gotur o zaman sende :) hatta sanayide 2-3 ustaya birden gotur. Konuyu benmi yanlis anladim senin istedigin seymi farkli bilemedim.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 742 Toplam Mesaj: 6
toyota servis