Tozlu Arabalar Ne Işe Yarar
-
Bana biraz fake gibi geldi. Daha doğrusu biraz değil tamamiyle fake bence :) Neyse bakın işte

-
oha bence bunlarda bi fake lik falan var... o kadar nasıl yapılır yaa..ne biçim tozlanmış öle arabalar...pek gerçekçi değil bnce....ama fake falan değilsede gerçekse helal olsun.. benim arabama yapsalar yıkatmazdım arabamı :D
-
hemen bok atmayın beni yıka demek kolay, yiyosa bunu yapın...
-
way yanlız doğruysa harbi güsel bişi olmuş yapanlara hll olsun :D
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------oha bence bunlarda bi fake lik falan var... o kadar nasıl yapılır yaa..ne biçim tozlanmış öle arabalar...pek gerçekçi değil bnce....ama fake falan değilsede gerçekse helal olsun.. benim arabama yapsalar yıkatmazdım arabamı :D
-----------------------------yapilirken cekilen videosunu izlemi$tim, fake deil
-
helal olsun o zaman.. videoyu bulabilirsen paylaşırmısın merak ettim cidden
-
hacı bunların fake olmadığını söyleyebilirim dayımın arabasıyla bitlisten vana gitmiştim 9 dil bilen bi iran kaçağıyla tanıştım araba çok tozluydu bi baktım geçti camla oynamaya başladı ben yandaki marketten sigara alıp gelene kadar bi baktım adam çok manyak bi resim yapmış oyle bi şaşırdımki :)
-
bunu yapanların gözünün önünde bi kova su dökücen ne gzel olur (:
-
KGD bunu yazdı:
-----------------------------bunu yapanların gözünün önünde bi kova su dökücen ne gzel olur (:
-----------------------------
en tiki yorumm desem yeridir.... xD -
Ben bunları bi yabancı sitedew gördüydüm Ocakta admlar arabaları getiriyo bi parka orda toz talaş vs. bişiler döküyolar arabayı bekletiyolar sonra usta herifler yapıyo ...