TP Link Modem Sorunu
-
Merhaba arkadaşlar
Lumia 1520 cihazım var, evde de tp link wd8101g diye bir modemim var. Google'a ismini yazdım 4 sonuç çıktı :D 3 sene önce 50 liraya falan almıştım. Telefonla ağa bağlandığımda çoğu zaman sınırlı bağlantı oluyor, arada bir girebiliyorum internete. Evdeki diğer cihazlar sorunsuz bağlanıyor, benim telefon da dışardaki diğer ağlara sorunsuz bağlanıyor ama bu ikisi bir türlü anlaşamadı.
Şifreleme türünü değiştirdim yine yemedi, telefondaki dual band özelliğiyle mi alakalıdır veya sizce nedir problem. Modemi değiştirecek zorundaysam ne alayım?
-
bi up olsun
-
bende bu modemde sorun yaşıyorum xbox live dan devamlı disconnect oluyorum tp link çok dandik bir modem almayın zyxel en iyisi.
-
RhiFaT bunu yazdı
bende bu modemde sorun yaşıyorum xbox live dan devamlı disconnect oluyorum tp link çok dandik bir modem almayın zyxel en iyisi.
airtieste ps3'ten sürekli disconnect oluyor, yok olsun olsun da online oyun oynuyoz psn'den çıkışınız yapıldı yazması çok koyuyo be
-
TheKorsans bunu yazdıRhiFaT bunu yazdı
airtieste ps3'ten sürekli disconnect oluyor, yok olsun olsun da online oyun oynuyoz psn'den çıkışınız yapıldı yazması çok koyuyo be
bunu almayı düşünüyordum, düşündürdün hocam.
-
Hocam telin wifi ayarlarından statik ip verip bağlanmayı dene bir de.
-
Telefona el ile ip verip dns leri 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak ayarlarsan düzelir sanırım.