TP-LINK Sorunu Ve Modem Önerisi
-
Elimizde TD-W8101G modemi bulunmaktaydı ve internet 3 dakika geliyor 5 dakika gidiyordu ve 4-5 kişi bağlı diyelim bir kişi bağlanmaya çalışında bağlantı kurulamadı diyordu. Ben telefonu kapatınca PC'den girebiliyorum sanki bir kullanıcı kotası var gibiydi.
Bugün TD-8901G kurdum şuanlık net gitme gibi bir durum söz konusu olmadı ama o bağlanama durumu 1 kez yaşadım.
Sorun modemde deyip modem alacağız 4-5 cihaz bağlanıyor bu modeme duvarı geçebilecek bu söylediğim modemlerden daha iyi bir modem aramaktayım.
100 TL civarında bir şey arıyorum. Önerilerinize açığım.
Not : İlk söylediğim modemde 192.168.1.1 yaparak modem sayfasına giremiyordum. Şuan yeni kurduğum ile girebiliyorum.
-
hocam valla ne desem bilemedim ama modem konusnda en çok güvendiğim vede sevdiğim markadır 3-4 yıldır sadece tp link kullanıyorum ve aşırı memnunum bunun yanında airties zyksel de kullandım ama her pc açışımda airties e ağır küfrettim diyeceğim birazda şans işi
-
Modemde kısıtlama vardır ?
-
aynı hatayı bende alıyorum aynı model bende kullanıyorum.
Çözümü modemin reset dügmesinden reset attıktan sonra modemın ıcıne gırıp yazılımsal olarak yanı modemın arayuzunden ,fabrıka ayarlarına donuyorum sorun kalkıyor.yaklasık 1 aydır sorunsuz kullanıyorum gayet düzgün calısıyor.
dipçe: farklı tarayıcılarda dene yandex de hic gırmıyor bende
-
Hocam amacım sorunu çözmek değil yeni bir modem almak olacak TP-LINK'in yeni bir modeli olabilir 2 antenli düşünüyorum, odalarda çekim sorunu yaşanıyor çünkü.
TP-LINK'in güzel bir modemini önerir misiniz çekim konusunda sıkıntı yaratmayacak?
EnesErgun bunu yazdıModemde kısıtlama vardır ?
Kısıtlama gibi bir şey kurcalanmadı nereden bakabiliriz ona?
pSkpt tarafından 10/Şub/15 22:37 tarihinde düzenlenmiştir -
babamların evinde tp link var benzer sorunlar yaşıyoruz. internete 3 4 cihaz bağlandığında benim pcyi düşürüyor, yıldız işareti çıkıyor, bağlantıyı kes yeniden bağlan yapmak zorunda kalıyorum. öğrenci evindekine çok çok daha fazla cihaz bağlanıyor ama bana mısın demiyor. airties ti onun markası ama modelini hatırlamıyorum bulursam editlerim.
edit: bu imiş, düşündüğümden pahalıymış ama bie ttnet vermişti bunu beleşe
http://www.teknosa.com/urunler/125430342/airties-5650-wireless-adsl2-vdsl2-modem-plantronic
maserati tarafından 10/Şub/15 22:44 tarihinde düzenlenmiştir -
pSkpt bunu yazdı
Hocam amacım sorunu çözmek değil yeni bir modem almak olacak TP-LINK'in yeni bir modeli olabilir 2 antenli düşünüyorum, odalarda çekim sorunu yaşanıyor çünkü.
TP-LINK'in güzel bir modemini önerir misiniz çekim konusunda sıkıntı yaratmayacak?
EnesErgun bunu yazdıModemde kısıtlama vardır ?
Kısıtlama gibi bir şey kurcalanmadı nereden bakabiliriz ona?
Hacı abi 192.168.1.1 de vardır o gelişmiş menüsünde olabilir maks bağlanan kullanıcı vs gibi . büyük ihtimal güvenlik menüsü altındadır
-
asus DSL N14U ŞUGAR MODEM
ben de tplinkden usandım . 4 yıldır kullanıyordum .son bir aydır sapıttı. sürekli düşüyordu netten ilkin ttneten sanmıştım sonra batım açma kapama düğmesini bastığım halde on ledi yanmlyo vs..
http://www.vatanbilgisayar.com/arama/dsl-n14u-/
özellikleri de iyi incele media serveri de var misafir wi lanı da