folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder TP-LINK Sorunu Ve Modem Önerisi

TP-LINK Sorunu Ve Modem Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Elimizde TD-W8101G modemi bulunmaktaydı ve internet 3 dakika geliyor 5 dakika gidiyordu ve 4-5 kişi bağlı diyelim bir kişi bağlanmaya çalışında bağlantı kurulamadı diyordu. Ben telefonu kapatınca PC'den girebiliyorum sanki bir kullanıcı kotası var gibiydi.

Bugün TD-8901G kurdum şuanlık net gitme gibi bir durum söz konusu olmadı ama o bağlanama durumu 1 kez yaşadım.

Sorun modemde deyip modem alacağız 4-5 cihaz bağlanıyor bu modeme duvarı geçebilecek bu söylediğim modemlerden daha iyi bir modem aramaktayım.

100 TL civarında bir şey arıyorum. Önerilerinize açığım.

Not : İlk söylediğim modemde 192.168.1.1 yaparak modem sayfasına giremiyordum. Şuan yeni kurduğum ile girebiliyorum.

İmza...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

hocam valla ne desem bilemedim ama modem konusnda en çok güvendiğim vede sevdiğim markadır 3-4 yıldır sadece tp link kullanıyorum ve aşırı memnunum bunun yanında airties zyksel de kullandım ama her pc açışımda airties e ağır küfrettim diyeceğim birazda şans işi 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Modemde kısıtlama vardır ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

aynı hatayı bende alıyorum aynı model bende kullanıyorum.

Çözümü modemin reset dügmesinden reset attıktan sonra  modemın ıcıne gırıp  yazılımsal olarak yanı modemın arayuzunden ,fabrıka ayarlarına donuyorum sorun kalkıyor.yaklasık 1 aydır sorunsuz kullanıyorum gayet düzgün calısıyor.

dipçe: farklı tarayıcılarda dene yandex de hic gırmıyor bende 

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Hocam amacım sorunu çözmek değil yeni bir modem almak olacak TP-LINK'in yeni bir modeli olabilir 2 antenli düşünüyorum, odalarda çekim sorunu yaşanıyor çünkü.

TP-LINK'in güzel bir modemini önerir misiniz çekim konusunda sıkıntı yaratmayacak?

EnesErgun bunu yazdı

Kısıtlama gibi bir şey kurcalanmadı nereden bakabiliriz ona?

pSkpt tarafından 10/Şub/15 22:37 tarihinde düzenlenmiştir

İmza...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

babamların evinde tp link var benzer sorunlar yaşıyoruz. internete 3 4 cihaz bağlandığında benim pcyi düşürüyor, yıldız işareti çıkıyor, bağlantıyı kes yeniden bağlan yapmak zorunda kalıyorum. öğrenci evindekine çok çok daha fazla cihaz bağlanıyor ama bana mısın demiyor. airties ti onun markası ama modelini hatırlamıyorum bulursam editlerim.

edit: bu imiş, düşündüğümden pahalıymış ama bie ttnet vermişti bunu beleşe

http://www.teknosa.com/urunler/125430342/airties-5650-wireless-adsl2-vdsl2-modem-plantronic

maserati tarafından 10/Şub/15 22:44 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    pSkpt bunu yazdı

Hocam amacım sorunu çözmek değil yeni bir modem almak olacak TP-LINK'in yeni bir modeli olabilir 2 antenli düşünüyorum, odalarda çekim sorunu yaşanıyor çünkü.

TP-LINK'in güzel bir modemini önerir misiniz çekim konusunda sıkıntı yaratmayacak?

EnesErgun bunu yazdı

Kısıtlama gibi bir şey kurcalanmadı nereden bakabiliriz ona?

Hacı abi 192.168.1.1 de vardır o gelişmiş menüsünde olabilir maks bağlanan kullanıcı vs gibi . büyük ihtimal güvenlik menüsü altındadır 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

asus DSL N14U ŞUGAR MODEM 

ben de tplinkden usandım . 4 yıldır kullanıyordum .son bir aydır sapıttı. sürekli düşüyordu netten ilkin ttneten sanmıştım  sonra batım açma kapama düğmesini bastığım halde on ledi yanmlyo vs..

http://www.vatanbilgisayar.com/arama/dsl-n14u-/

özellikleri de iyi incele media serveri de var misafir wi lanı da

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 1056 Toplam Mesaj: 8