folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder TP-LINK TL-WA5210 Ürün Hakkında

TP-LINK TL-WA5210 Ürün Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar biliyhorum çok konu açıldı yalnız bu konuyu buladım ben bu ateni almak istiyorum yalnız kullanan arkadaşlara bir iki sorum olacak.

bu anten 15 km kadar bir çekim alanı yapıyor diyor o kadar değilde aşağı yukarı bu rakam doğrumu?

ve bu anteni alırsak linux ortamından geçip şifre kırabilirmiyiz. 

VE en can alıcı nokta eğer elinde var olan ve çekim gücü yüksek olan bir wireles anteni tasviye edecek veya satacak arkadaş varmı ? (tabi linux tabanından şifre kırmak mümkün olacak yani linux tarafından tanınması lazım ?

Fiyatı ucuz olsaydı inanın sormazdım ama 150 lira verecez bu alete iyice inlemek istiyorum eğer linux tarafından tanınmıyorsa ve şifre kırmak mümkün değilse kullanmıyorum çünkü bu alet anladım kadarıyla ethernetten bağlanıyor...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Diğer yazdıkların hakkında bilgim yok fakat.15 km dedikleri olay açık ve düzlük bir alan içindir.Evlerin duvarları, diğer wireless sinyalleri vs bu alanı düşürür.Tavsiyem alırsan balkona falan yüksek ve önü açık bir yere bağla.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazz
    lazz's avatar
    Erkek

hocam lınuxtan pek anlamam ama lınuxda sıfre kırabılmek ıcın genelde wifi adaptor ıstıyolar bu cıhaz accespoınt bunu anca ethernetten baglarsın buda sıfre kırma olanagını sıler dıyo tahmın edıyorum cıhazı kullanıyorum 15 km gonderme yapabılıyor ama alırken bıraz sıkıntılı yanı sen gonderebılırsın ama baskasının agına baglanamassın 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

-wa5210n eski nesil 54mb de çalışan bir cihazdır.Bende 150 mb de çalışan 7210 modelinden 2 adet var. şehir içinde binaların arasında 200 metrede zor çekiyor hatta çoğunlukla çekmiyor. Çekiyor dediysem 3kb/sn gibi bir hızdan bahsediyorum. Çekmese daha iyi.

-Linux da hack olayına gelince. Emin değilim ama bu cihazla istediğin olmazcünkü çalışması için bilgisayar gerekmiyor. Hack yapabilmen için kablosuz cihazın işlem performansı bilgisayar üzerinden olmalı ama bu tür cihazlar bağımsız çalışır.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek

5210 150 lira etmez

90-110 aralığında bir fiyatı var

15km mesafe karşılıklı iki aynı güçte 2 cihaz için geçerlidir o mesafede bile tam kapasite bağlantı kurulamaz

hack işi içinse ddwrt tipi yazılım yüklenen cihazlara yönelmeniz lazım , tplink yüksek güçlü ap lere ddwrt yüklenemiyor diye biliyorum

düşük güçlü ap alıp ddwrt yada openwrt yükleyip denemeler yapabilirsiniz tabi birde bunlara uygun db değerinde anten lazım olacak

yakın mesafe için panel anten uzak mesafe için grid anten

endenius tarafından 06/Ara/13 23:37 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

teşekkürler demek cihazı almıyacaz :D

başka cihaza yönlenelim

Toplam Hit: 1168 Toplam Mesaj: 6