Tplink Tl-Wn722n Hotspot Kurma Sorunu
-
Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir haftadır uğraşmama ve her türlü yazılımı(netsh bile :D) kullanmama rağmen hotspot kurmayı başaramadım. Daha doğrusu yayını verebiliyorum Galaxy S4 ve Exper easypad e7han cihazları(2side android) kullanıp test ederken ağa bağlanmam sonucunda "IP adresi alınıyor...." ve bundan sonra "Bağlandı" diyor 2 sn geçmeden kimlik doğrulanıyor kısmına geri dönüyor. Sorunun ne olduğunu anlayabilmiş değilim işletim sistemim Windows 7 Home Pre. ve turkcell 3g vınn internetini paylaşmak istiyorum. Ip adresi alamama sorunu olabilir mi bilmiyorum. Ağ yapılarıyla aram hiç iyi değil
Teşekkürler
Saygılar
Sevgiler
-
android bu tip ağlara bağlanırken kimlik denetimi hatasına düşebiliyor.
-
vinn ın drıverı kaldır guncelle kur.
olmazsa başka usb porta tak dene bır de.
-
Connetfy me bul crackli pcden dagit baska turlu 3g modemin netini dagitamazsin)))
-
Hocam öncelikle kusura bakmayın sınavlar falan filan derken neredeyse hiç giremedim. Aynen bende öyle yaptım daha önce indirdiğim Connectify programlarında hep bir sorun hep bir sorun sonra bir tane buldum şuanda her işimi görüyor sağolun
-
Theholiqan bunu yazdı
Hocam öncelikle kusura bakmayın sınavlar falan filan derken neredeyse hiç giremedim. Aynen bende öyle yaptım daha önce indirdiğim Connectify programlarında hep bir sorun hep bir sorun sonra bir tane buldum şuanda her işimi görüyor sağolun
bulduğunu yaz ki hocam ileride ihtiyacı olan kullanır