Trabzon Zeigeish Hareketi (Venus Projesi Semineri)
-
Arkadaslar, zeigeist belgesellerini izlemeyen yoktur herhaldei trabzonda seminer verilecekmis, katilmak isteyenler siteden gerekli bilgileri alabilirler :D
http://zday2010.org/index.php?filter_country=Turkey&option=com_events&view=events&Itemid=58
-
Zeitgeist bana paranoya tüccarlığı gibi geliyor.Paranoyak bir amaca hizmet etme fikri,gündelik hayatında müdüründen fırça yiyip tuvalette dünyayı istila etme planları kuran loser tiplerin kendilerini über bir amaca adayıp özgüven yaralarını sarma hareketi gibi.Bir nevi yoga,meditasyon,global terapi.Bende ortaya dünya dışı varlıklar ile temase geçen bir yeraltı organizasyonu fikri atsam ve bunu tüm şizofrenlik adanmışlıkla can siparene savunsam birileri elbet onada inanır.Belki de zeitgeist hareketin taban aldığı konular sahiden gerçek ve konuların asıl sahipleri bunu sürekli birilerine tekrarlatarak bir nevi anti-inanış sağlamak için yapıyor.Bir nevi çok göz önünde bulunan gerçeklerin zaman için iplenmemesi sağlanarak oluşturulmaya çalışılan bir kamufulaj.Ya da bu da bir paranoya belkide külleyen yalan.Yanılıyorda olabilirim,bilerek yalan söylüyorda olabilirim.Ancak kesin bir şey var ki birileri bundan çok kazançlı çıkıyor.Hiçbirimiz dünyayı kuratıcak olan insanlar değiliz..Özel değiliz,üstün değiliz.Hayatımız ile ilgili tek projemiz bakkaldan veresiye kısa winston almaktır.
-
Allah' ı inkar eden Zihniyeti ve onun gibi düşünenleri sonuna kadar kınıyorum... sanki zeitgeis 'de Mason 'ların bir başka planıymış gibi geliyor bana ? bu adamı izleyipde sakın a sakın bilinç taşlarınızı onunkilerde olduğu gibi değiştirmeyin! aklınıza mantığınıza uyan ve daima yaratıcıyı başta görerek planlarınızın düşüncelerinizin içinde yaratıcınında oldugu bir düşünce kalıbına yeltendirin kendinizi aksi takdirde Çıkışı olmayan bir Karmaşa Labirentinde Kaybolur Zihniniz. günümüz dünyasında o kadar büyük kaos 'lar yaşamaktayızki ipini koparan kendini bir ilahmışçasına takdim eder oluyor bizlere kendilerini. Siz, siz olun Baktığınız Tv programlarının bile masonlar aracığıyla Bizleri uyutma maksatlı yapıldıgını ve derlendiği gerçeğini aklınızdan çıkartmayın.
-
DjBarky bunu yazdı:
-----------------------------
Allah' ı inkar eden Zihniyeti ve onun gibi düşünenleri sonuna kadar kınıyorum... sanki zeitgeis 'de Mason 'ların bir başka planıymış gibi geliyor bana ? bu adamı izleyipde sakın a sakın bilinç taşlarınızı onunkilerde olduğu gibi değiştirmeyin! aklınıza mantığınıza uyan ve daima yaratıcıyı başta görerek planlarınızın düşüncelerinizin içinde yaratıcınında oldugu bir düşünce kalıbına yeltendirin kendinizi aksi takdirde Çıkışı olmayan bir Karmaşa Labirentinde Kaybolur Zihniniz.
-----------------------------şakamısın ?
zeitgeis da olanlar büyük ölçüde zaten doğru şeyler adamlar gerçekleri gösteriyor bunu görmemek için kafanı kuma gömmen gerek..
sen diğer hayata göre planlarını yapıyor olabilirsin o senin sorunun , bu hayatta da olabildiğince en iyi şekilde yaşayabilmek için biraz mantıklı olmak gerekiyor
inançla sadece kendini kandırırsın
-
DjBarky bunu yazdı:
Allah' ı inkar eden Zihniyeti ve onun gibi düşünenleri sonuna kadar kınıyorum... sanki zeitgeis 'de Mason 'ların bir başka planıymış gibi geliyor bana ? bu adamı izleyipde sakın a sakın bilinç taşlarınızı onunkilerde olduğu gibi değiştirmeyin! aklınıza mantığınıza uyan ve daima yaratıcıyı başta görerek planlarınızın düşüncelerinizin içinde yaratıcınında oldugu bir düşünce kalıbına yeltendirin kendinizi aksi takdirde Çıkışı olmayan bir Karmaşa Labirentinde Kaybolur Zihniniz. günümüz dünyasında o kadar büyük kaos 'lar yaşamaktayızki ipini koparan kendini bir ilahmışçasına takdim eder oluyor bizlere kendilerini. Siz, siz olun Baktığınız Tv programlarının bile masonlar aracığıyla Bizleri uyutma maksatlı yapıldıgını ve derlendiği gerçeğini aklınızdan çıkartmayın.
-----------------------------Hocam damlar Allah'i inkar etmiyolar ki, arti 1. ve 2. belgesellerinde dinlere satasmalari disinda cok dogru tespitleri var. parasal sistemin getirdigi yikimi ve insanlari nasil acimasiz canavarlara cevirdigini anlatiyor. Bu seminerde de son cikan belgeseli izletiyolar iste. ve ben 2 belgeselde de Allah'i inkar eden bir kisim bile gormedim. ve emin ol Allah'a inanan her inasan bunu kalbinde hisseder, izledigi seyler onun inancini etkilemez...
-
dini düzgün anlayan adamın dinin kullanıldığını daha kolay görmesi lazım...
belgeselde yanlış bişey yok çünkü orda anlatılan tanrı da yok din de yalan.
aranızda o belgeselde bahsedilen şekilde inanan var mı?
dinlerin amacı insanlığa faydalı olmaktır, kullanıldığı şekliyle birbirine düşürmek öldürtmek düşman etmek değil.
-
Prometheus bunu yazdı:
dini düzgün anlayan adamın dinin kullanıldığını daha kolay görmesi lazım...
belgeselde yanlış bişey yok çünkü orda anlatılan tanrı da yok din de yalan.
aranızda o belgeselde bahsedilen şekilde inanan var mı?
dinlerin amacı insanlığa faydalı olmaktır, kullanıldığı şekliyle birbirine düşürmek öldürtmek düşman etmek değil.
-----------------------------tamtersini düşünüyorum
dinler kutuplaşma yaratıp bir şekilde insanları kontrol etme aracıdır.
günümüzde baktığınızda bunu rahatlıkla görebilirsiniz.