Trackmania 2 Canyon Full CRACKED-P2P
-

http://www.youtube.com/watch?v=NBavbuVjMiU&feature=related
-
-
ilk çıktığında kırekleme baya sorundu heralde arayıp bulamamıştım bi ara çekeriz eyvallah
edit: hocam ben yazana kadar post atmışın kıreği lazım diye de başlığa full craked yazmışın?
hsyN tarafından 03/Kas/12 19:20 tarihinde düzenlenmiştir -
oyun online değilmi nasıl crack ne alaka çözemedim :|
-
FCN bunu yazdı
oyun online değilmi nasıl crack ne alaka çözemedim :|
tam bilmiyorum önceki oyunlarında offlineda mevcuttu ben bunda da vardır die indirmiştim açılmıyodu :/
-
hocam full cracked yazıyoda indirdim işte açamıyorum solo play'e tıklanmıyo acountun siteye bağlanması lazım yani key istiyo
-
Burayla ilgilenilmemiş ben yardımcı olayım. Öncelikle oyunun cra.cki nette var indirin onu. Daha sonra içindeki herşeyi oyunun kurulu olduğu yere atın ve crack ıcındeki ''Trackmania 2 Canyon Profile Maker v1'' dosyasını çalıştırın . Daha sonra oyuna girin profil seçme erkenınde Trackmaniaca diye bir profil gözükücek ona sakın tıklamayın. Tekrar masaüstüne dönüp Trackmania 2 Canyon Profile Maker daki kutucuğa istediğiniz bir nick yazın ve apply tıklayın 5 -10 saniye sonra onay mesajı gelicek tamam deyip oyuna tekrar geri dönün nickiniz gözükücek ona tıklayıp sorunsuz bir şekilde oynayın. Windows 7 veya vistada oyuna tıklayınca hata alırsanız yönetici olarak çalıştır deyin iyi oyunlar.
-
__hsyN__ bunu yazdı
Burayla ilgilenilmemiş ben yardımcı olayım. Öncelikle oyunun cra.cki nette var indirin onu. Daha sonra içindeki herşeyi oyunun kurulu olduğu yere atın ve crack ıcındeki ''Trackmania 2 Canyon Profile Maker v1'' dosyasını çalıştırın . Daha sonra oyuna girin profil seçme erkenınde Trackmaniaca diye bir profil gözükücek ona sakın tıklamayın. Tekrar masaüstüne dönüp Trackmania 2 Canyon Profile Maker daki kutucuğa istediğiniz bir nick yazın ve apply tıklayın 5 -10 saniye sonra onay mesajı gelicek tamam deyip oyuna tekrar geri dönün nickiniz gözükücek ona tıklayıp sorunsuz bir şekilde oynayın. Windows 7 veya vistada oyuna tıklayınca hata alırsanız yönetici olarak çalıştır deyin iyi oyunlar.
hocam onu okumuştum adam crack nette var indirin koysana linki o zaman dimi
-
Yazın oynamıştım o kadar da güzel değil bence.
Teşekkürler.
-
evet oyuna girebildim ama multiplayer kısmına giremiyorum şu anda tekli oynabiliyorum bi kaç hata var oyunda
http://adf.ly/797967/http://gigabytezone.com/load/0-0-0-1194-20
crack klasörü içindekileri oyun klasörüne kopyalayın.
Trackmania 2 Canyon Profile Maker v1 i çalıştırın , bişey yapmadan bırakın .
oyunu çalıştırın.
offline - choose a profile ye gelin , (alt + tab) ile oyunu alta alın.
Trackmania 2 Canyon Profile Maker v1 i açın ve name kısmını yazıp apply e tıklayın.
dont close the game ...... yazısı çıkınca OK ye basın ve oyuna dönün.
oluşturduğunuz profili göreceksiniz.onu seçip ana menüye dönün ve oyunu kapatın.
tunngle yi çalıştırın ve TrackMania 2 Canyon a bağlanın.
ve oyunu tekrar çalıştırın. -
Trackmania steam'da ücretsizdi F1 olan sürümü. Çok kaliteli arayüzüne sahip bir oyundu.