Trafic Rank Tahribat.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

Beyler bir ay önce yani tahribat açıldıgı zaman alexa.com'dan baktıgımda 230.000 civarlarındaydı bir ayda baya ilerledi:)

benim sorum şu alexa.com neye göre ayarlıyor?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Siteye girenlerde ne kadar fazla alexa toolbar varsa ona göre arttırıo hiti...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek

abi bi zamanlar 51880 idik...  http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=27359

" Live like Ali and Die Like Hussain "
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    4,8 page rank :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

alexa toolbar yüklememiz lazımki artsın o . şahsen bende yok sende yok onda yok bunda yok , olan 3 4 kişiyle artıyor işte. Antitoolbarcıyım hayatım boyu 1 tane kurmadım , kazara free add lerden google toolbar yüklendiydide aynı sn sildimdi. PR miz eskiden 8 di , google reklamlar iptal olduktan sonra 0 oldu sanırım , site map yapıldı 1 günde pr5 oldu , emin değilim yanlışsa rene düzeltir

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
Toplam Hit: 985 Toplam Mesaj: 5