folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Trafik Cezaları Ne Zaman Internete Dusuyor

Trafik Cezaları Ne Zaman Internete Dusuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler 1 ay once ceza yedım elımde makbuz var ama ınternete dusmedı borc u felan vergı daıresıne gıttım cocugun tekı 1-2 sene sonra bıle gelebılıyor borclar bazen dedı yanı polis sısteme ne zaman gırerse o zaman dusuyormus ınternete .. ne sıkımden bı ıs amk gecen gun radara gırdık kestırme bı yol vardı oradan kactık ceza yazdılarmı yazmadılarmı onu bıle bılmıyoruz

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Eğer ekiplerden yedin ve makbuzu o anda sana tebliğ ettiyseler ilgili mal md.lüğü / vergi dairesi gibi kamu kurumuna gidip sisteme işletmen lazım.

Daha sonr gib.gov.tr v.b. sitelerden ödeme yapabilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    YaSevYaTerkEt bunu yazdı

Eğer ekiplerden yedin ve makbuzu o anda sana tebliğ ettiyseler ilgili mal md.lüğü / vergi dairesi gibi kamu kurumuna gidip sisteme işletmen lazım.

Daha sonr gib.gov.tr v.b. sitelerden ödeme yapabilirsin.

Sisteme işletmezsek ne olurkı

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Sisteme girmezsen nette ( gib.gov.tr ) göremezsin.

Bildiğim kadarı ile elde düzenlenen tutanaklar sisteme girilmiyor senin girdirmen lazım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

2 gün önce ödedim , veznedeki adama sordum , internete düşene kadar gecikme faizi işlemeye başlamış olur indirimli ödeme şansın olmaz dedi.. 

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
Toplam Hit: 2389 Toplam Mesaj: 5