Trafik Cezası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arkadaşlar bugün kullandığım şirket arabası(transit kapalı kasa) kontrolde durduruldu araç full reklam logolu fakat ruhsata işlenmemiş neyse yalvar yakar hallettik o sırada soramadım hangi maddeden ceza yazıyosunuz ne kadar yazıyosunuz diye bileniniz var mı ne kadar yazıyolar bağlıyolar mı falan? 
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    birde sorsaydın kurtarmışsın paçayı bırak  adam ceaza yazmakta bizimşirketingüvenlik aracı vardı aracın üste tepelambası reklamlar falan filan döndürmüştü şirket polis arabasına güvenlik şirketi arabasını ruhsata işletmediler bağlamışlardı :D

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

senin olay aracı trafik aracına benzetmektenmiş galiba benim logo olduğu için 26-2 den yazıyolarmıs ve logoların sökülmesi gerekiomuş maddde acıklaması şöyle::

Aykırı durumda olan donanım ve yazılar, giderleri işletene ait olmak üzere söktürülür, Sürücü aynı zamanda araç sahibi değilse, ayrıca tescil plakasına da aynı miktar için ceza tutanağı düzenlenir,

Yani aracı parka cekip yazılrı söküyolar faturayıda bize mi kitliyorlar?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek
    bana sorsana sigortacıyım ben 55 YTL civarı..

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aytekinet bunu yazdı:
    -----------------------------
    bana sorsana sigortacıyım ben 55 YTL civarı..
    -----------------------------

peki bu reklam logolarının sökülmesi falan hikayesi araç tavan dahil dışardan full logoluydu..Aracı trafikten men falan ederlermiydi eksikler giderilinceye kadar.... 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    bizim şirketin aracını da aynı sebepten durdurmuslar ruhsata işlenik filan demişler değil demiş bizim elemanda polislerde bi çorba parası at o zaman demiş oda atmış salmışlar sonra :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ruhsatına el koymadıklarına dua et araç üstündeki değişiklikler herzaman ruhsata işleniz mesela açık saç kasa kamyonet yada kapalı kasa çift sıralı yanları camlı kamyonet gibi

tabiki logo felan varsa bunlarda işlenecektir. bu ruhsatta gereken bölümde gösterilmesi mecburidir kanunla belirtilmiştir.

şimdi bunu işletmek için ruhsatlar değişecek arac muayenesine gireceksin baştan yanları camlı olarak 149 YTL kamyonet muayene ücreti 70 ruhsat takip etme felan 250-300 arası birşey sana patlar

Geçmiş olsun

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1123 Toplam Mesaj: 7